Λευκά χαμόγελα στο κόκκινο χαλί; Τα μυστικά των celebrities

Ήξερες ότι μία μπανανόφλουδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν προϊόν λεύκανσης;
Λευκά χαμόγελα στο κόκκινο χαλί; Τα μυστικά των celebrities



Και ενώ οι celebrities γυρνούν από κόκκινο χαλί σε κόκκινο χαλί, ψάχνουν τον τρόπο να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να διατηρήσουν το λαμπερό και λευκό τους χαμόγελο. Το US Magazine ρώτησε τους οδοντιάτρους των διασημοτήτων πώς μπορείς να αποκτήσεις και εσύ ένα αστραφτερό χαμόγελο.

1. Αγόρασε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

Οι οδοντίατροι επιμένουν ότι η διαδρομή για ένα πιο λευκό χαμόγελο ξεκινάει με μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα η οποία θα απομακρύνει τις χρωστικές των δοντιών και θα σε φωτίσει μέσα σε μία εβδομάδα.

2. Φάε μπανάνα και κράτησε τη φλούδα

Μη νομίζεις ότι η μπανάνα είναι απλά μία υγιεινή τροφή. Υπάρχει και συνέχεια. Έχει αποδειχτεί ότι η φλούδα της μπανάνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λεύκανση των δοντιών. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τρίψεις το εσωτερικό της φλούδας στα δόντια σου. Κράτα τα χείλια σου ανοιχτά για δέκα περίπου λεπτά και μετά ξέπλυνε το στόμα σου.

3. Έχε στην τσάντα σου βαζελίνη

Προσπάθησε να απλώσεις λίγη βαζελίνη στα δόντια σου πριν πιείς ροφήματα που περιέχουν χρωστικές όπως κρασί ή καφέ. Η κρέμα δεν διαλύεται στο νερό οπότε οι χρωστικές δεν θα πλησιάζουν στα δόντια σου.

4. Πίνε τα ποτά και τα ροφήματά σου με καλαμάκι

Επιπλέον, πριν πιείς τσάι ή καφέ περίμενε λίγο να κρυώσει το ρόφημά σου. Το σκεπτικό είναι πως όταν ένα ρόφημα είναι ζεστό το κρατάς περισσότερη ώρα στο στόμα σου και έτσι του δίνεις χρόνο να λεκιάσει τα δόντια σου.

5. Βάλε ένα έντονο κραγιόν

Θα έρθει σε αντίθεση με τα λευκά σου δόντια. (Σα να βρήκες μία ακόμα δικαιολογία για να αγοράσεις εκείνο το κόκκινο κραγιόν που θεωρούσες υπερβολικό).

6. Επισκέψου έναν ειδικό

Οι οδοντόκρεμες που υπόσχονται πιο λευκά δόντια συνήθως δεν είναι τόσο αποτελεσματικές. Αν έχεις μπροστά σου ένα μεγάλο event τότε το καλύτερο είναι να επισκεφτείς έναν οδοντίατρο για μία ειδική περιποίηση.