4 λόγοι για να βάζεις πάντα μολύβι χειλιών (+ρεπορτάζ αγοράς)

Σκέψου το σαν το primer για το foundation ή σαν τη βάση για το βερνίκι σου.
4 λόγοι για να βάζεις πάντα μολύβι χειλιών (+ρεπορτάζ αγοράς)



Ξέχασε την αντιαισθητική μόδα του '90 όπου το μολύβι χειλιών ήταν 3 φορές πιο σκούρο από το κραγιόν. Το μολύβι χειλιών δεν βοηθάει μόνο για να φαίνεται το κραγιόν πιο όμορφο αλλά μπορεί να κρατήσει και περισσότερη ώρα. Ακόμα δεν έχεις πειστεί; Διάβασε τους 4 λόγους που θα σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη.

 

1. Αν έχεις λεπτά ή άνισα χείλη επέλεξε ένα μολύβι χειλιών που είναι ένα τόνο πιο σκούρο από το φυσικό σου χρώμα για να κάνεις το περίγραμμα. Το αποτέλεσμα; Άμεσα σαρκώδη χείλη! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην αλλάξεις το σχήμα των χειλιών σου ή να τα κάνεις υπερβολικά μεγάλα γιατί θα φαίνεται αφύσικο.

2. Αν το κραγιόν σου είναι ενυδατικό ή/και έχει έντονη λάμψη έχει την τάση να μην κρατάει τόσες ώρες. Με το περίγραμμα ενός μολυβιού στο χρώμα των χειλιών και λίγο concealer από πάνω, θα αντέξει το κραγιόν πολλές ώρες παραπάνω.

3. Αν δεν έχεις όρεξη να διορθώνεις όλο το βράδυ το κραγιόν σου τότε κάνε το περίγραμμα των χειλιών με το μολύβι αλλά και γέμισέ τα για να έχεις μια σταθερή στρώση κάτω από το κραγιόν.

4. Εάν δεν έχεις όρεξη να φορέσεις κραγιόν μπορείς πάντα να φοράς σκέτο το μολύβι. Φρόντισε όμως να είναι πιο χοντρό από τα συνηθισμένα και πιο ενυδατικό για να μην φαίνονται τα χείλη και ξεραμένα.