Billboard 2016: Κάνε κι εσύ το beauty look της Jessica Alba!

Το edgy και extreme make-up και χτένισμα, μας κίνησε το ενδιαφέρον...
Billboard 2016: Κάνε κι εσύ το beauty look της Jessica Alba!



Η Jessica Alba γενικά μας έχει συνηθίσει σε πιο ρομαντικές και girly εμφανίσεις. Στα Billboard Awards όμως σαν κάτι να άλλαξε και αυτή τη φορά δοκίμασε ένα πιο σκληρό και ''edgy'' beauty look. Η αλήθεια είναι οτι εμάς μας άρεσε αρκετά αυτή η αλλαγή και γιατί όχι να μην το δοκιμάσεις και εσύ. Ποιος είπε άλλωστε ότι τα smokey eyes δεν να επιλέξεις το καλοκαίρι; Αν το κάνεις σωστά κανείς δεν θα σε κοιτά περίεργα.

Step by step, το make-up της Alba :

- Mε το πινέλο άπλωσε το foundation ή το make-up, πάντα στον τόνο του δέρματος σου.

- Στην συνέχεια στο κινητό βλέφαρο, στην εξωτερική πλευρά αλλά και στο κάτω μέρος του ματιού με ένα μικρό πινέλο, άπλωσε αρκετή ποσότητα σκιάς. Για ένα πιο smokey αποτέλεσμα, με ένα πιο χοντρό πινέλο, σβήσε την σκιά έτσι ώστε να δημιουργήσεις την smokey τεχνική.

- Μόλις τελειώσεις με την σκιά, με ένα μαύρο eyeliner κάνε μια cat eye γραμμή, για μια πιο σέξι ματιά.

- Τα φρύδια στο συγκεκριμένο look πρέπει να έχουν ένταση και να είναι super περιποιημένα. Διάλεξε μια μάσκαρα φρυδιών στο φυσικό σου χρώμα και πέρασε τα 2 φορές με το βουρτσάκι.

- Λίγο πριν το τέλος, ένα ροδακινί ρουζ θα δώσει την αίσθηση της υγείας και της φρεσκάδας στο πρόσωπο σου, είναι η ιδανική επιλογή.

- Ολοκλήρωσε το edgy μακιγιάζ με ένα lip gloss στο χρώμα των χειλιών σου ή σε nude αποχρώσεις. 

Αν θες και εσύ να δοκιμάσεις το beauty της όμορφη ηθοποιού, δες την gallery που ακολουθεί και μάθε ποια προιόντα θα χρειαστείς!

Oι πιο σέξι εμφανίσεις των Billboard awards 2016, είναι εδώ!