Cheers! Ένα καινούριο... gin υπόσχεται πως είναι το καλύτερο αντιγηραντικό!

Όταν λέμε happy hour, το εννοούμε!
Cheers! Ένα καινούριο... gin υπόσχεται πως είναι το καλύτερο αντιγηραντικό!



Ναι, καλά διάβασες: το gin&tonic από εδώ και στο εξής δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο! Μόλις παρουσιάστηκε στην Μεγάλη Βρετανία το νέο Anti-AGin, που υποστηρίζει πως μπορεί να σταματήσει το χρόνο- και όχι μόνο!  

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, αυτό το spirit έχει αποσταχθεί με καθαρό κολλαγόνο καθώς και με ένα mix αντιγηραντικών βοτάνων, ώστε ενώ το απολαμβάνουμε εκείνο να δίνει μάχες κατά της γήρανσης. Επιπλέον, τα συστατικά είναι ειδικά επιλεγμένα σύμφωνα με τις αναζωογονητικές τους ιδιότητες, για παράδειγμα να μπλοκάρουν τις φθορές της ηλιακής ακτινοβολίας ή να προλαμβάνουν τη δημιουργία ουλών- ακόμα και να μειώνουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας! 

Αναμφίβολα το κολλαγόνο με τη μορφή συμπληρωμάτων διατροφής είναι μία από τα πιο δυνατά trends αυτή τη στιγμή αλλά το Anti-AGin ανεβάζει τον πήχυ, γιατί βάζει στην εξίσωση και την απόλαυση. Από την άλλη, είναι γνωστό πως το αλκοόλ δεν είναι φίλος της επιδερμίδας ενώ πυροδοτεί την κυτταρίτιδα, αλλά η ιδέα στην περίπτωση αυτού του ιδιαίτερου gin είναι πως αν δεν έχεις τη διάθεση να πεις αντίο στο αγαπημένο σου gin&tonic, τουλάχιστον ας μην έχεις τύψεις. 

Το Anti-AGin πωλείται προς το παρόν σε 13 ξενοδοχεία Warner Leisure στην Μεγάλη Βρετανία- εξάλλου το concept ανήκει στη γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων, που συνεργάτηκε με τους αλχημιστές Bompas & Parr οι οποίοι δημιούργησαν αυτό το bespoke spirit.