Χρυσές Σφαίρες 2016 : Οι stars ψήφισαν κόκκινα και σέξι χείλη

Όταν τα χείλη γίνονται ένα με το κόκκινο χαλί...
Χρυσές Σφαίρες 2016 : Οι stars ψήφισαν κόκκινα και σέξι χείλη



 Πολλοί λένε ότι το κόκκινο χαλί έχει ορισμένους κανόνες που κάθε star πριν το περπατήσει, οφείλει να γνωρίζει. Ένας σημαντικός λοιπόν κανόνας απ' ότι ακούγεται είναι ότι μια κόκκινη τουαλέτα όσο εντυπωσιακή και αν είναι όταν βρεθεί στο εξίσου κόκκινο χαλί, απλά θα ''χαθεί''. Aπό τη μια μπορεί να έχει κάποια βάση αυτή η σκέψη, αλλά για το κόκκινο κραγιόν άραγε ισχύει το ίδιο;

Μάλλον όχι, μιας και στις φετινές Χρυσές Σφαίρες πολλές καλεσμένες, υποψήφιες ή μη διάλεξαν και ολοκλήρωσαν το μακιγιάζ τους με ένα σέξι κόκκινο κραγιόν ή lipgloss. Ακόμα και αν η τουαλέτα τους ήταν σε έντονο ή αντίθετο χρώμα, δεν φοβήθηκαν το κόκκινο κραγιόν στο red carpet και καλά έκαναν αφού ξεχώρισαν.

 Για παράδειγμα η floral τουαλέτα της Rachel McAdams δεν θα ήταν ίδια, αν δεν είχε απλώσει στα χείλη της το κατακόκκινο κραγιόν. Ή από την άλλη, το nude φόρεμα της Rooney Mara δεν θα είχε αναδειχτεί χωρίς το σκούρο κόκκινο lipstick. Τελικά το κόκκινο χρώμα, δίνει μια extra μαγεία σε όλες τις εμφανίσεις και φυσικά ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

Τι λες; Είσαι έτοιμη  να μάθεις ποιες διάσημες κυρίες επέλεξαν την κόκκινη απόχρωση και την συνδύασαν μοναδικά με το red carpet; Αν ναι, η gallery που ακολουθεί, θα σου λύσει κάθε απορία!

Check εδώ τα πιο εντυπωσιακά και σέξι κόκκινα κραγιόν για να πετύχεις παρόμοια look και μην ξεχάσεις να δεις εδώ τις καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Γιατί όλες τους ήταν υπέροχες!