Μερικές προτιμούν το κραγιόν τους τολμηρό!

Αν θέλεις να δώσεις ένταση στο μακιγιάζ σου σκέψου: τι πιο εντυπωσιακό από υπέροχα χείλη, ντυμένα με τα πιο sexy χρώματα της σεζόν!
 Μερικές προτιμούν το κραγιόν τους τολμηρό!



Από το εκτυφλωτικό κόκκινο και το εντυπωσιακό φούξια, στο βελούδινο μπορντό και το βαθύ μοβ: αυτές είναι οι αποχρώσεις που έκλεψαν στην παράσταση στα catwalks και στη συνέχεια "κατέβηκαν" στις συλλογές των beauty brands με την φιλοδοξία να τις δοκιμάσουμε χωρίς φόβο αλλά με πάθος! 

Πριν σου συστήσουμε τα 6 κραγιόν που δοκιμάσαμε και μας εντυπωσίασαν, δες 3 βασικά βήματα που θα σου εξασφαλίσουν το τέλειο αποτέλεσμα: 

1. Προετοίμασε τα χείλη σου με ένα απαλό scrub (αν δεν έχεις, φτιάξτο μόνη σου αναμειγνύοντας μέλι με καστανή ζάχαρη) και αφού τα τρίψεις και τα ξεβγάλεις, άπλωσε ένα lip balm που θα τα κάνει έξτρα απαλά. 

2. Διάλεξε την απόχρωση που σου ταιριάζει: τα κραγιόν που έχουν μπλε undertones (όπως η κλασική κόκκινη) ταιριάζουν κυρίως στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ενώ εκείνα που έχουν πορτοκαλί undertones είναι ιδανικά για τις σταρένιες επιδερμίδες. Οι αποχρώσεις του δαμασκηνί είναι πιο δύσκολες αλλά εξίσου συναρπαστικές. Ο γενικός κανόνας λέει πως στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζουν οι ψυχροί τόνοι του δαμασκηνί ενώ στις σταρένιες οι πιο ζεστοί τόνοι του- αν δεν είσαι σίγουρη για το αν σου ταιριάζει, καλύτερα να ξεκινήσεις με ένα sheer κραγιόν που θα δώσει στα χείλη σου το χρώμα που θέλεις αλλά σε διάφανη, πιο εύκολη εκδοχή. 

3. Κάνε το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι χειλιών σε universal απόχρωση ώστε να εξασφαλίσεις πως το κραγιόν σου θα μείνει εντός ορίων. Και βέβαια, άπλωσέ το με ένα πινέλο χειλιών, γιατί οι τόσο έντονες αποχρώσεις δεν συγχωρούν τα λάθη. 

Και τώρα κάνε κλικ στην φωτογραφική μας gallery για να δεις συναρπαστικά, τολμηρά χρώματα για τα χείλη σου