Όμορφη στα 50 σου με το μακιγιάζ της Monica Bellucci! (Ρεπορτάζ αγοράς)

Εδώ θα βρεις και όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς.
Όμορφη στα 50 σου με το μακιγιάζ της Monica Bellucci! (Ρεπορτάζ αγοράς)



Δεν είμαι κατά των επεμβάσεων αλλά από κάποια ηλικία και μετά δεν γίνεται κάποιος άνθρωπος να μην έχει ούτε μία ρυτίδα! Αυτό είναι που μου αρέσει και από την Monica Bellucci. Δείχνει όμορφη χωρίς υπερβολές και ας έχει ρυτίδες. Αυτό είναι που την κάνει τόσο σέξι, η αυτοπεποίθησή της.

Σίγουρα όμως όταν έχεις περάσει τα 50 το μακιγιάζ δεν γίνεται πιο εύκολο. Το δέρμα έχει χαλαρώσει και γύρω από τα μάτια οι ρυτίδες είναι ακόμα περισσότερες με αποτέλεσμα το smoky eye να φαίνεται απίθανο. Με τις παρακάτω συμβουλές όμως θα καταφέρεις να κάνεις το σέξι μακιγιάζ της Monica.

● Χρησιμοποίησε πάντα primer πριν από το βάψιμο είτε βάλεις foundation είτε σκιά. Έτσι το μακιγιάζ σου δεν θα μετακινηθεί.

● Απέφυγε τις κρεμώδης σκιές ή τις σατινιζέ σκιές. Αυτές δύσκολα παραμένουν σταθερές με αποτέλεσμα η μεγαλύτερη ποσότητα να μαζεύεται ανάμεσα στις ρυτίδες.

● Αντί να κάνεις την τέλεια γραμμή του eyeliner που πλέον είναι πάρα πολύ δύσκολο να το πετύχεις, προτίμησε να τονίσεις το βλέμμα σoυ με ένα μαύρο μολύβι ματιών το οποίο θα το σβήσεις με ένα μικρό πινέλο.

● Άσε τα έντονα γεωμετρικά φρύδια για τις εικοσάρες που ακόμα πειραματίζονται. Εσύ πρέπει απλώς να τα έχεις καλοσχηματισμένα και ίσως να τα γεμίσεις λίγο με μια σκιά.

● Τέλος, προτίμησε τα nude ενυδατικά κραγιόν αντί για ματ που στεγνώνουν και απλά τονίζουν τις ρυτίδες γύρω από το στόμα.

Διάβασε επίσης:

Φυσικό μακιγιάζ: Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Κάνε και εσύ το μακιγιάζ της Θωμαή Απέργη