Τα τέλεια ρουζ για το φθινόπωρο θα τα βρεις εδώ

Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις για να διαλέξεις!
Τα τέλεια ρουζ για το φθινόπωρο θα τα βρεις εδώ



Έχω ενθουσιαστεί! Ψάχνοντας να βρω τα καλύτερα ρουζ για το φθινόπωρο και το χειμώνα είδα ότι στη μόδα προστέθηκε μια καινούργια απόχρωση, διαφορετική από τις άλλες. Στην αρχή μου φάνηκε παράξενο αλλά όσο το έβλεπα μπροστά μου μου άρεσε όλο και περισσότερο. Ποιο είναι αυτό το χρώμα; Το μοβ! Ναι, καλά διάβασες οι αποχρώσεις του μοβ μπαίνουν δυναμικά στον χώρο των ρουζ.

Εκτός όμως από μοβ υπάρχουν φυσικά και τα κλασσικά χρώματα όπως είναι το ροζ. Το ροζ είναι το τέλειο χρώμα για τον κρύο καιρό γιατί ταιριάζει τέλεια στη χλωμή επιδερμίδα. Ξέχνα τις αποχρώσεις του καφέ, του χρόνου πάλι.

Για να απλώσεις σωστά ένα ρουζ πρέπει πρώτα απ' όλα να είσαι ενήμερη για τον τύπο της επιδερμίδας σου. Είναι ξηρή; Τότε χρειάζεσαι ένα ρουζ σε κρεμώδες μορφή. Είσαι λιπαρή; Τότε χρειάζεσαι σε μορφή πούδρας. Ώρα για την εφαρμογή. Το ρουζ τοποθετείται στα μήλα. Αν δεν ξέρεις που είναι τα μήλα δεν έχεις παρά να χαμογελάσεις και θα εμφανιστούν μόνα τους.

Προσοχή! Το ρουζ δεν το βάζεις για να κάνεις εντύπωση, το βάζεις για να μην φαίνεσαι χλωμή. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να το παρακάνεις με την ποσότητα.