Το φθινόπωρο ήρθε για τα καλά! Ώρα για ενυδάτωση προσώπου

Δες εδώ ποια κρέμα πρέπει να προμηθευτείς.
Το φθινόπωρο ήρθε για τα καλά! Ώρα για ενυδάτωση προσώπου



Ο καιρός άλλαξε και η θερμοκρασία έπεσε. Τώρα είναι μια περίεργη περίοδος όπου θα βλέπεις να φορούν φούτερ με πέδιλα, σορτς με Uggs και πάει λέγοντας. Κανείς δεν δίνει όμως σημασία στο σώμα που αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη από φροντίδα. Τώρα που άλλαξε ο καιρός το σώμα σου έχει διαφορετικές ανάγκες και συγκεκριμένα το πρόσωπο. Χρειάζεται πολύ καλή ενυδάτωση για να μην γίνει ξηρή η επιδερμίδα σου.

Η κρέμα που χρειάζεσαι είναι μια ενυδατική κρέμα ημέρας και αν θέλεις και νυκτός. Για πιο εντατική ενυδάτωση μπορείς να προμηθευτείς και ένα serum. Το serum σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την κρέμα σου, δουλεύει ως συμπληρωματικό.

Ο σωστός τρόπος για να χρησιμοποιήσεις την κρέμα είναι δύο φορές την ημέρα μετά από τον καθαρισμό του προσώπου σου. Είναι σημαντικό να έχεις πλύνει το πρόσωπό σου γιατί αλλιώς θα απλώσεις τη σκόνη και όλα τα άλλα υπολείμματα σε όλη την επιφάνεια. Μην ξεχάσεις όμως να απλώσεις και λίγη ποσότητα στον λαιμό.

Αν έχεις και serum η σωστή σειρά είναι πρώτα καθαρισμός, μετά serum και τέλος ενυδατική κρέμα. Όταν θα τα εφαρμόζεις αυτά στο πρόσωπό σου πρέπει να περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα ή ακόμα και ένα λεπτό για να τα απορροφήσει το δέρμα και μετά να περάσεις στο επόμενο προϊόν.