Πειραματίσου με τα κραγιόν και κάνε ombre χείλη

Θα ξετρελαθείς με αυτούς τους συνδυασμούς!
Πειραματίσου με τα κραγιόν και κάνε ombre χείλη



Τι; Δεν το ήξερες; Ναι, υπάρχει ombre και στα χείλη! Μάλιστα είναι πάρα πολύ της μόδας στον κόσμο του blogging. Όχι δεν είναι από α περίεργα trend που δεν μπορείς να τα φορέσεις στην πραγματική ζωή. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ φορέσιμα και κολακεύουν τα χείλη. Φυσικά εξαρτάται από σένα κιόλας κατά πόσο θα το κάνεις “καθημερινό”, ανάλογα με τις αποχρώσεις που διάλεξες. Παρακάτω θα βρεις τα πιο ωραία ombre του Pinterest για να διαλέξεις.

 

Φυσικά ο πιο ασφαλές συνδυασμός είναι να χρησιμοποιείς δύο nude κραγιόν. Βάλε το πιο σκούρο από έξω και στο κέντρο το πιο ανοιχτό.

Αν έχεις όρεξη όμως για κάτι που θυμίζει καλοκαίρι μπορείς να παίξεις με τις αποχρώσεις του ροζ. Βάλε ένα lipgloss στα χείλη για να φαίνονται ακόμη πιο σαρκώδη.

Ένας πολύ σικ συνδυασμός είναι να βάψεις τα χείλη σου σε ένα σκούρο μοβ/καφέ χρώμα με nude στο κέντρο και λίγο glitter. Ιδανικό για να κάνεις εντύπωση!

Προτιμάς όμως τα σκούρα χρώματα; Συνδύασε το μπορντό με το μαύρο και προτίμησε να κάνεις το αντίστροφο των κλασσικών ombre. Βάλε το σκούρο χρώμα στο κέντρο!

Τέλος, υπάρχει και ένας άλλος τρόπος να κάνεις ombre και είναι για τις πιο τολμηρές όμως αν σου πηγαίνει πραγματικά αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσεις.