Απέκτησε τέλειο πρόσωπο, χωρίς να ξοδέψεις λεφτά σε κρέμες!

Απλά και ανέξοδα!
Απέκτησε τέλειο πρόσωπο, χωρίς να ξοδέψεις λεφτά σε κρέμες!



Η ομορφιά είναι κάτι που αφορά όλες τις γυναίκες. Ειδικά όσο μεγαλώνουμε, ψάχνουμε όλους τους τρόπους να δείχνουμε σέξι, λαμπερές, ξεκούραστες και νέες. Συνήθως, όλα αυτά τα προσφέρουν κρέμες που κοστίζουν μια περιουσία ή μια επίσκεψη στο δερματολόγο σου που και πάλι θα σε κάνει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Υπάρχουν όμως τρόποι να αποκτήσεις τέλειο πρόσωπο, χωρίς να ξοδέψεις χρήματα, κάνοντας απλά ορισμένες μικρές αλλαγές που θα το αναδείξουν . Όλες αυτές οι συμβουλές είναι από makeup artist, οπότε δώσε προσοχή!

1. Δοκίμασε ένα διαφορετικό μολύβι ματιών

Έχεις βαρεθεί το μαύρο liner; Δοκίμασε μια άλλη απόχρωση που θα δώσει αμέσως ένα διαφορετικό αποτέλεσμα στο look σου. Προτίμησε ένα καφέ, πράσινο, μωβ, ή όποιο άλλο χρώμα σου αρέσει και ταιριάζει στο πρόσωπό σου. Συνδύασέ το με μια σκιά που θα αναδείξει το χρώμα των ματιών σου. Αυτή είναι μια εύκολη και μικρή αλλαγή που θα σε ανανεώσει. Οι beauty experts προτείνουν καφέ σκιά για γαλάζια μάτια, μωβ αποχρώσεις για πράσινα και μπλε για τα καστανά. Δοκίμασέ το!

2. Άλλαξε τη χωρίστρα των μαλλιών σου

Πειραματίσου με το look των μαλλιών σου, αλλάζοντας απλά τη χωρίστρα. Συνηθίζεις να την έχεις στη μέση; Δοκίμασε να τη φέρεις στο πλάι και θα δεις αμέσως τη διαφορά στο πρόσωπό σου.

3. Τόνισε τα φρύδια σου

Τα φρύδια δίνουν χαρακτήρα στο πρόσωπο και κάνουν πιο έντονο το βλέμμα. Αν δεν τους φτιάχνεις το σχήμα και δεν τα γεμίζεις με ένα μολύβι ή σκιά φρυδιών, ευκαιρία να το τολμήσεις! Βρες το χρώμα που ταιριάζει στο δικό σου φρύδι και δες αμέσως το πρόσωπό σου να αλλάζει! Αν δεν έχεις ήδη αγοράσει μολύβι, οι ειδικοί προτείνουν να προτιμήσεις τη σκιά, για ακόμα καλύτερο και πιο φυσικό αποτέλεσμα.

4. Άλλαξε τη μάσκαρά σου

Σπάνια αλλάζουμε μάρκα καλλυντικών, ειδικά αν έχουμε κατασταλάξει σε προϊόντα από τα οποία είμαστε ευχαριστημένες. Ωστόσο, αν η μάσκαρά σου δεν δίνει στις βλεφαρίδες σου τον απαιτούμενο όγκο για ένα έντονο και σέξι βλέμμα, άλλαξέ την. Αγόρασε κάποια που δίνει όγκο και μάκρος στις βλεφαρίδες σου. Βάλε αρκετές στρώσεις και το αποτέλεσμα θα είναι απλά εντυπωσιακό!