Eyeliner: Νέοι τρόποι για να κάνεις το eyeliner σου να ξεχωρίσει

Δεν χρειάζεται να κάνεις το ίδιο στυλ όλη την ώρα.
Eyeliner: Νέοι τρόποι για να κάνεις το eyeliner σου να ξεχωρίσει



Δεν ξέρω πόσες φορές θα το πω αλλά λατρεύω το eyeliner! Πιστεύω είναι και πιο σέξι από ένα κόκκινο κραγιόν. Δεν ξέρω αν είμαι η μοναδική που το βλέπει έτσι όμως. Το πολύ eyeliner καμιά φορά καταντάει και βαρετό. Εγώ κάθε φορά που βάφομαι βάζω eyeliner αλλά φυσικά υπάρχουν μέρες που λέω στον εαυτό μου ‘πάλι eyeliner;’. Εκείνες τις μέρες προσπαθώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Όχι, δεν κάνω smoky eyes για αλλαγή, απλά κάνω ένα makeover στο αγαπημένο μου βάψιμο. Eyeliner σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη!

Αφού θεωρητικά έχουμε καλοκαίρι (μην βλέπεις τον καιρό) μπορείς να δοκιμάσεις το χρωματιστό eyeliner. Δεν χρειάζεται να είναι μπλε, μπορείς να δοκιμάσεις ροζ, κίτρινο ή ό,τι άλλο θέλεις. 

Το μακιγιάζ του μοντέλου το είδα πρώτη φορά στο music video της Lorde στο Royals. Το θεώρησα τόσο ωραίο, τόσο εντυπωσιακό και είναι αρκετά εύκολο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι σταθερό χέρι.

Η Cara Delevingne ό,τι και να κάνει της πηγαίνει. Σίγουρα όμως την προτιμώ με eyeliner και αυτή η εκδοχή είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Για έξτρα δραματικό εφέ πρόσθεσε ψεύτικες βλεφαρίδες και στις κάτω. Μην ξεχνάς πως υπάρχουν ειδικές για εκείνο το σημείο.

Ναι μεν διαφορετικό αλλά ταυτόχρονα κλασσικό λόγω της λεπτής γραμμής. Πάρε τον χρόνο σου και κάνε αυτό το 60's inspired eyeliner.

Φυσικά πρέπει να δείξω και εγώ το ταλέντο μου. Εγώ έκανα την κλασσική γραμμή απλά πολύ πιο παχιά και πρόσθεσα ψεύτικες βλεφαρίδες για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.