Δεν το έχεις με το eyeliner; Μάθε πώς θα το πετύχεις

Απλές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν.



Το eyeliner είναι το αγαπημένο μου προϊόν μακιγιάζ. Εντάξει φυσικά σε συνδυασμό με τα άλλα προϊόντα γιατί μόνο του δεν δείχνει ωραίο. Ξέρω όμως από προσωπική πείρα πως είναι δύσκολο να το βάλεις μόνη σου. Είτε έχεις πετύχει το ένα μάτι και το άλλο βγαίνει χάλια είτε δεν μπορείς να πετύχεις με τίποτα το “φτερό”. Πλέον όμως έχω μάθει να το κάνω. Ξεκίνησα πρώτα με το τζελ που με βοήθησε πολύ, πέρασα λίγο από το eyeliner-στιλό αλλά κατέληξα στο υγρό. Όποιο και να διαλέξεις η τεχνική είναι ίδια οπότε οι συμβουλές που ακολουθούν θα σου χρησιμεύσουν.

 

● Η πρώτη πινελιά πρέπει να ξεκινάει από το κέντρο του βλεφάρου μέχρι την εξωτερική γωνία. Αυτό γιατί θα έχεις την περισσότερη ποσότητα ακόμα στο απλικατέρ σου και θα βγει λίγο πιο παχιά η γραμμή.

● Με την ποσότητα που έμεινα ξεκίνησε από την εσωτερική γωνία μέχρι να το ενώσεις με το κέντρο.

● Τώρα μπορείς να προσθέσεις λίγη ποσότητα στο απλικατέρ σου και θα τραβήξεις μία λοξή γραμμή προς τα πάνω από την εξωτερική γωνία. Η γραμμή αυτή πρέπει να είναι προεξοχή του κάτω βλεφάρου.

● Για να τελειώσεις το φτερό τράβηξε από την άκρη της τελευταίας γραμμής προς το κέντρο και έτσι θα σχηματίσεις ένα μικρό τρίγωνο. Γέμισέ το και είσαι έτοιμη!