Τα beauty trends που βαρεθήκαμε να βλέπουμε

Οι Kardashians έχουν κάνει το μεγαλύτερο κακό!
Τα beauty trends που βαρεθήκαμε να βλέπουμε



Όλες κάποια στιγμή κουραζόμαστε με ορισμένα trends. Πολλές φορές βλέπεις κάποιο trend να γίνεται huge στον κόσμο της μόδας και ομορφιάς με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν όλες ίδιες εκεί έξω. Άλλες μπορούν να το υποστηρίξουν και άλλες όχι. Αυτές που δεν μπορούν να το υποστηρίξουν είναι και αυτές που μας κάνουν να βαρεθούμε ένα trend γιατί συνήθως μοιάζει με κακή απομίμηση. Στη λίστα των πιο βαρετών trend βάλαμε: 

Τα φρύδια του instagram: Δεν ξέρω ποια ξεκίνησε αυτό το trend αλλά σίγουρα δεν είναι κάποια του Hollywood. Αν παρατηρήσεις όλες τις celebrity ναι μεν γεμίζουν και σχηματίζουν τα φρύδια τους αλλά όχι και με χάρακα όπως όλες οι beauty “guru” στο Instagram! Δεν είναι ωραίο γιατί μοιάζει ψεύτικο. Προτίμησε να τα γεμίσεις χωρίς έντονες γραμμές και το concealer στο κόκκαλο του φρυδιού. Φτάνει!

Τα oversized χείλη: Εδώ γνωρίζουμε την πηγή του κακού! Είναι τα χείλη της Kylie Jenner. Αν πατήσεις στο Google ή στο YouTube πώς μπορείς να κάνεις τα χείλη της θα σου εμφανίσει χιλιάδες αποτελέσματα. Κάνε περίγραμμα μόνο για να κρατήσεις το κραγιόν σου σταθερό και όχι να τραβήξεις την γραμμή έξω από τα χείλη για να φαίνονται πιο μεγάλα.

Το contouring: Άλλο να τονίσεις λίγο τα ζυγωματικά σου και άλλο να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση πως έχεις άλλο σχήμα προσώπου. Γι’ αυτό το trend φταίει άλλη μια Kardashian αλλά αυτή τη φορά είναι η Kim. Δεν το έχει κρύψει πως λατρεύει την φωτοσκίαση στο πρόσωπο αλλά έχω βαρεθεί το τόσο πολύ make-up για τόνο αδιάφορο αποτέλεσμα.

Τα μωβ χείλη ala Lorde: Και εμένα μου άρεσαν τα μωβ χείλη της Lorde αλλά δεν μου ταιριάζει οπότε δεν φόρεσα ποτέ το μωβ κραγιόν. Βέβαια πολλές δεν είχαν το ίδιο σκεπτικό με μένα. Υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή από το fashionable και από το goth. Πρέπει να έχεις το ανάλογο στυλ για να μπορείς να το υποστηρίξεις.

Τα μακριά μαλλιά: Είναι όντως πάρα πολύ εντυπωσιακά τα μακριά μαλλιά αλλά για άλλη μια φορά δεν ταιριάζει σε όλες τις κοπέλες. Για παράδειγμα αν έχεις πολύ έντονες καμπύλες και πλούσιο στήθος είναι ωραίο να κάνεις ένα πιο αυστηρό κούρεμα όπως είναι το καρέ για να υπάρχει μια ισορροπία. Ο συνδυασμός θηλυκότητας και αυστηρότητας βγάζει φοβερό αποτέλεσμα. Αυτό δεν σημαίνει πως αν είσαι ‘στεγνή’ σου ταιριάζουν τα μακριά μαλλιά γιατί μπορεί να έχεις πολύ λεπτή τρίχα και να φαίνεται "φτωχό το αποτέλεσμα". Ας δώσουμε ένα τέλος στο ταμπού πως τα κοντά μαλλιά δεν είναι σέξι και δεν δείχνουν θηλυκότητα.