Τα πιο εύκολα beauty tips από ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας

Θα σε κάνουν επαγγελματίαστο λεπτό.
Τα πιο εύκολα beauty tips από ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας



Η Δώρα δεν είναι beauty editor είναι όμως η πιο επαγγελματίας ερασιτέχνης- make up artist που ξέρω. Έχει ένα γρήγορο και έξυπνο tip για κάθε beauty issue που μπορεί να προκύψει. Ξέρει να χειρίζεται άψογα τόσο τα πινέλα όσο και τα χρώματα της.
Σήμερα μοιράζεται με εμάς (τις άσχετες) εύκολα tips για σωστή περιποίηση προσώπου, μακιγιάζ και μαλλιών.

Για να επιλέξεις το σωστό make up
Πότέ η δοκιμή στο χέρι. Δεν είναι ίδιο το χρώμα εκεί, με το προσωπό μας. Το make up το δοκιμάζουμε πάντα στο πηγούνι.

Για να μην λερώνεις τα δόντια σου με το κραγιόν
Αφού εφαρμόσεις το κραγιόν, βάζεις το δάχτυλό σου (τον δείκτη) μέσα στο στόμα σου, σχηματίζοντας με τα χείλη σου ένα "ο" και στη συνέχεια τραβάς το δάχτυλό σου, σαν να το γλείφεις. Με αυτό τον τρόπο η περιττή ποσότητα κραγιόν θα έχει μείνει στο χέρι σου και όχι στο λευκό δοντάκι σου.

Για να έχει γυριστές βλεφαρίδες σαν ψεύτικες
Το μυστικό είναι στην συνδυαστική κίνηση. Και τι σημαίνει αυτο; Ξεκινάς να εφαρμόζεις από την ρίζα, κάνοντας μια κίνηση ζικ-ζακ (κοινώς αριστερά- δεξιά)ενώ παράλληλα περιστρέφεις το βουρτσάκι, με τον ίδιο τρόπο που περιστρέφεις την στρογγυλή βούρτσα, όταν ισιώνεις τα μαλλιά σου.

Για να "κλειδώσεις" το χρώμα των φρεσκοβαμμένων σου νυχιών
Εδώ το κόλπο της Δώρας είναι απλό αλλά σημειώνει πάντα επιτυχία. Τα αφήνεις να στεγνώσουν και στη συνέχεια τα βάζεις κάτω από την βρύση ρίχνοντας άφθονο παγωμένο νερό.

Για να εφαρμόσεις άψογα το κραγιόν
Αν τα χείλη σου λόγω κρύου είναι σκασμένα, τρίψε τα ελαφρά με την οδοντόβουρτσά σου, κάνοντας απολέπιση. Με αυτό τον τρόπο απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και γίνονται απαλά και έτοιμα να αναδείξουν το κραγιόν σου.

Για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου
Φρόντισε να εφαρμόσεις το conditioner μόνο στις άκρες των μαλλιών σου και στη συνέχεια ξέβγαλε την με κρύο νερό. Έτσι, κλείνουν τα λέπια της τρίχας και το αποτέλεσμα; Λεία μαλλιά!