Λευκά δόντια με 6 εύκολα κόλπα ομορφιάς

Για να έχεις ένα λαμπερό χαμόγελο!
Λευκά δόντια με 6 εύκολα κόλπα ομορφιάς



Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες να έχεις άσπρα δόντια αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς με απλά κολπάκια να τα κάνεις να φαίνονται ακόμα πιο λευκά. Εδώ θα βρεις τις πιο απλές κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να έχεις το λαμπερό χαμόγελο που τόσο επιθυμείς!

          

1. Επίλεξε κόκκινο κραγιόν. Ένα πορτοκαλί χρώμα στα χείλη σου κάνει τα δόντια σου να φαίνονται κίτρινα. Χρησιμοποίησε κόκκινο κραγιόν ή αποχρώσεις του μωβ και τα δόντια σου θα φαίνονται πιο λευκά.

2. Χρησιμοποίησε ένα ανοιχτό καφέ bronzer. Όπως και πριν, ένα bronzer που τείνει στο πορτοκαλί, έχει ως αποτέλεσμα δόντια που φαίνονται κίτρινα.

3. Έμφαση στα μάτια. Ναι πραγματικά, το μακιγιάζ των ματιών σου θα επηρεάσει το χρώμα των δοντιών σου. Οι μωβ, μπλε και ασημί σκιές ματιών είναι κατάλληλες για ένα όμορφο χαμόγελο κατά τους χειμερινούς μήνες, ενώ οι πράσινες και τυρκουάζ αποχρώσεις θα τονίσουν τα δόντια την άνοιξη και το καλοκαίρι.

4. Τόνισε το σχήμα των χειλιών σου. Τονίζοντας το σχήμα των χειλιών με concealer και μολύβι χειλιών, θα φαίνονται πιο σαρκώδη και τα δόντια πιο όμορφα.

5. Ενυδάτωσε τα χείλη. Τα ξηρά χείλη και τα πετσάκια δεν κολακεύουν τα δόντια σου. Ξέπλυνε μετά το πλύσιμο των δοντιών την οδοντόβουρτσα με χλιαρό νερό, τρίψε τα χείλη σου απαλά με την οδοντόβουρτσα σου και στη συνέχεια άπλωσε ένα lip balm.

6. Απέφυγε τα χρυσά glitter στο lip gloss. Τα ασημένια glitter κάνουν τα δόντια να αστράφτουν και να έχεις ένα λαμπερό χαμόγελο. Say cheese!