Όλα για τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Από την τοποθέτηση μέχρι και αν αξίζουν τα ακριβά προϊόντα.
Όλα για τις ψεύτικες βλεφαρίδες



Εγώ φοράω αρκετά συχνά ψεύτικες βλεφαρίδες, όπως και να το κάνουμε τονίζει πιο πολύ τα μάτια... Μπορεί πολλοί άντρες να σιχαίνονται στην ιδέα ότι βάζεις ουσιαστικά ψεύτικες τρίχες στα μάτια σου αλλά αν δεν τους έχεις πει τίποτα δεν το προσέχουν καν και σου λένε και τι ωραία μάτια που έχεις! Ας τους να λένε και πάμε να στα δικά μας.

Επιτυχία είναι όταν έχεις φορέσει τις βλεφαρίδες και όλοι αναρωτιούνται αν έβαλες ή όχι τελικά και ντρέπονται να σε ρωτήσουν. Βέβαια αυτό δεν ισχύει τώρα για τις γιορτές γιατί υπάρχουν πολλές με στρασάκια και glitter που μπορεί να είναι λίγο υπερβολή αλλά δικαιολογείσαι πλήρως!

 

● Όταν έχεις διαλέξει την βλεφαρίδα στο κατάστημα ή και online είναι σημαντικό προτού τις βάλεις να δεις αν κάνουν στο μάτι σου γιατί μπορεί να χρειαστεί να τις κόψεις λίγο. Φρόντισε να αφαιρέσεις ένα κομμάτι από την εξωτερική γωνία και όχι την εσωτερική επειδή συνήθως οι βλεφαρίδες δεν είναι όλες στο ίδιο μήκος για να είναι πιο φυσικό το αποτέλεσμα.

● Όταν έρθει η ώρα να της βάλεις άπλωσε την κόλλα στη γραμμή και άφησέ το να στεγνώσει για περίπου 15” και μετά να τις κολλήσεις στο βλέφαρο. Αν το βάλεις κατευθείαν δεν θα κάτσουν αμέσως με αποτέλεσμα να χαλάσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ. Άσε λίγο κενό από την εσωτερική γωνία του ματιού όταν την τοποθετήσεις γιατί αλλιώς θα σε ενοχλεί και ξεκολλάει και πιο εύκολα.

● Το καλύτερο κόλπο για να μην φανεί ότι φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες είναι να κάνεις eyeliner επειδή συνήθως οι γραμμή που κρατάει όλες τις τριχούλες είναι αρκετά χοντρή με αποτέλεσμα να φαίνεται αρκετά. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να κάνεις το cat-eye παρά μόνο να τονίσεις κατά μήκος τις δικές σου βλεφαρίδες με λίγο μολύβι ή και υγρό eyeliner.

● Το πιο ακριβό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι καλύτερο. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές εταιρίες από 3€ μέχρι και 30€ και πραγματικά δεν υπάρχει διαφορά. Σημασία έχει να βρεις την κατάλληλη κόλλα. 

● Τις βλεφαρίδες μπορείς να τις χρησιμοποιείς αρκετές φορές. Θα το καταλάβεις όταν δεν είναι πια ωραίες γιατί η κόλλα που θα έχει μαζευτεί έχει κάνει κόμπους. Φρόντισε κάθε φορά που τις βγάζεις να τις καθαρίζεις με το ντεμακιγιάζ σου και να βγάλεις με το χέρι σου ό,τι κόλλα μπορείς να βγάλεις για να τις έχεις περισσότερο καιρό.