5 hacks για τέλειο χαμόγελο

Λαμπερά και λευκά δόντια με έξυπνα τρικ



Κάθε φορά που κοιτάζεσαι στον καθρέπτη, επικεντρώνεσαι σε ένα πράγμα, στα δόντια σου. Σε καταλαβαίνουμε, θα ήθελες να είναι πιο λευκά γιατι έτσι το χαμόγελο σου θα είναι λαμπερό (και θα γράφει τέλεια στις φωτογραφίες).

Εμείς ψάξαμε 5 πανεύκολους τρόπους για δοκιμάσεις αυτό το Σ/Κ:

 

1. Άπλωσε λίγη βαζελίνη στα δόντια σου

Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο μέχρι και αηδιαστικό αλλά με αυτό τον τρόπο θα δώσεις τέλος στα κόκκινα δόντια ή ό,τι άλλο χρώμα κραγιόν έχεις βάλει.

2. Ταίριαξε το ρουζ με το κραγιόν

Για να τονίζεις καλύτερα τα χείλη σου, βάλε ένα ρουζ σε παρόμοια απόχρωση του κραγιόν. Εντάξει δεν είπα να βάλεις και κατακόκκινο κραγιόν και να κάνεις τα μάγουλα κόκκινα σαν ντομάτες... Πιστεύω το έπιασες το νόημα.

3. Κάνε τα ούλα σου πιο κόκκινα

Μπορεί να μην ασχολείσαι και συχνά με τα ούλα σου αλλά ήξερες πως αν είναι πιο κόκκινα τα δόντια σου φαίνονται πιο άσπρα; Αν δεν είναι το φυσικό σου μπορείς να απλώσεις κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής σε μια οδοντόβουρτσα και να τρίψεις τα ούλα σου. Μην ανησυχείς, δεν θα μείνει πάνω στα δόντια σου και ούτε θα μοιάζεις με βρικόλακα.

4. Χρησιμοποίησε μαγειρική σόδα για να ασπρίσεις τα δόντια

Ανά μια μέρα ανακάτεψε λίγο νερό με μαγειρική σόδα και τρίψε τα δόντια σου. Θα δεις πως μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα θα ασπρίσουν πολύ!

5. Κάνε απολέπιση στα χείλη

Είναι αντιαισθητικό όταν φοράς κραγιόν και πετάγονται διάφορα πετσάκια. Τα χείλη σου πρέπει να φαίνονται ζουμερά και να θέλει κάποιος να τα φιλήσει. Κάνε απολέπιση με λάδι και ζάχαρη και στο τέλος πέρασε ένα lip balm για ενυδάτωση.