Δέρμα: Τι χρειάζεται το δέρμα σου πριν μπει το καλοκαίρι;

Tυχερούλα! Τα κορίτσια του #followme έκαναν μια μεγάλη έρευνα αλλά τελικά μίλησε η εμπειρία τους. Ακολούθησε τις συμβουλές μας βήμα- βήμα.
Δέρμα: Τι χρειάζεται το δέρμα σου πριν μπει το καλοκαίρι;



Έχεις ήδη κατεβάσει τα καλοκαιρινά και κάποια από αυτά τα έχεις τιμήσει κιόλας. Μέσα στη βαλίτσα των καλοκαιρινών όμως, εκτός από cropped top και κοντά σορτσάκια, βρήκες και  το αντιηλιάκο σου. Αχ αυτή η μυρωδιά που μυρίζει Ιούνιο, με αλάτι στα μαλλιά κι ένα μοχίτο στο χέρι...

Τελοσπάντων. Για να σε βρει λοιπόν αυτός ο Ιούνης καθόλα έτοιμη, χρειάζεσαι ένα μικρό ρεκτιφιέ πριν. Ξεκίνα από το δέρμα σου, με τις πιο pro συμβουλές μας. Αυτές που μαζέψαμε για σένα, μέσα από συζητήσεις για beach party, καλοκαιρινούς έρωτες και... καλοκαιρινά tips ομορφιάς.

Προετοιμάσου για το καλοκαίρι, πριν πιάσουν οι πρώτες ζέστες, ακολουθώντας κατά γράμμα τις beauty συμβουλές μας.

Τόνια
Περιποιημένες φτέρνες
Τίποτα χειρότερο από πέδιλα με "κακοποιημένες" από τα κλειστά παπούτσια φτέρνες. Μαλάκωσέ τις, είτε κάνοντας πεντικιούρ ή αν έχεις ξεμείνει από λεφτά (βαφτιστήρια μας έχετε καταστρέψει) άπλωσε baby oil ή ενυδατική, άσε τη για περίπου μία ώρα (διαβάζοντας το βιβλίο σου χαλαρή στον καναπέ) και μετά ξέπλυνε, τρίβοντας με ελαφρόπετρα.

Βάλια
Προσοχή στα νύχια
Ας τελειώνει αυτό το αστείο καταρχάς με το άβαφο νύχι. Ξέθαψε τα αγαπημένα σου μανό και βάψε χέρι - πόδι. Για τα πετσάκια, που είναι και η μισή εικόνα,  μαλάκωσε με ελαιόλαδο και καθάρισε με ένα ξυλάκι και το πενσάκι σου. Α! Έχω κι ένα ακόμα. Body butter σε αγκώνες και γόνατα. 

Κατερίνα
Μαλάκωσε το δέρμα στα χέρια  σου
Γράψε τέλος στα μπιμπικάκια με την πιο σοφή συμβουλή της γιαγιάς μου. Scrub με ζάχαρη και λάδι. Ρίξε δύο κουταλιές της σούπας λάδι και μια του γλυκού ζάχαρη, σε ένα φλυτζανάκι. Ανακάτεψε και άπλωσε το στο δέρμα σου, κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ. Ξέπλυνε καλά και βάλε την ενυδατική σου. Δεν θα πιστεύεις το αποτέλεσμα.

Γιάννα
Μείνε για λίγο άβαφη
Άσε το δέρμα σου να αναπνεύσει από τα make up και τις πούδρες. Βάλε μόνο αντιηλιακή και την ενυδατική σου. Θα δεις για πότε θα στρώσει η όψη του προσώπου σου.

Νάνσυ
Μαυριστικό σπρέι
Για εμάς τις λευκές, μια είναι η συμβουλή: μαυριστικό σπρέι. Αρκεί να μην το κάνεις όπως η Γιαννού από πάνω (δες περισσότερα εδώ). 

Τζωρτζίνα
Η απόλυτη ενυδάτωση
Το πιο ψαγμένο κόλπο είναι ένα: Βαζελίνη στο πρόσωπο πριν κοιμηθείς. Δεν φαντάζεσαι πώς θα είναι το πρόσωπό σου την επόμενη μέρα. Η πιο βαθιά ενυδάτωση.

Δες εδώ πώς θα κάνεις το πεντικιούρ σου να κρατήσει παραπάνω.