Ομορφιά 2016: 5 μέρη που δεν πρέπει να αποθηκεύεις τα καλλυντικά σου

Eσύ ξέρεις ποια είναι αυτά;
Ομορφιά 2016: 5 μέρη που δεν πρέπει να αποθηκεύεις τα καλλυντικά σου



Θες λίγο η άγνοια, θες λίγο το τρέξιμο της καθημερινότητας, δεν σκεφτόμαστε πολλές φορές ποια είναι τα σωστά μέρη για να αποθηκεύουμε τα καλλυντικά μας. Γι' αυτό σήμερα, θα μάθεις που ΔΕΝ πρέπει να τοποθετείς τα αγαπημένα σου καλλυντικά και προιόντα ομορφιάς. Τι λες; Είσαι έτοιμη να εκπλαγείς;

1. Στο ψυγείο :

Αν είσαι από εκείνες που βάζουν το αγαπημένο τους eyeliner στο ψυγείο για να διατηρηθεί, τότε μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς. Και αυτό γιατί σχεδόν όλα τα προιόντα έχουν κατασκευαστεί για να τα τοποθετείς σε ένα χώρο σε θερμοκρασία δωματίου. Οποιαδήποτε άλλη χαμηλότερη θερμοκρασία, μόνο κακό θα κάνει στα καλλυντικά σου!

2. Κοντά στο καλοριφέρ :

Όπως καταλαβαίνες, η ζέστη του καλοριφέρ μπορεί να καταστρέψει τα προιόντα ομορφιάς. Ειδικότερα οι κρέμες και τα αρώματα σου, θα χάσουν τα δυνατά συστατικά τους και δεν θα είναι έτσι όπως τα αγόρασες. Γι' αυτό γρήγορα βγάλε πάνω από το καλοριφέρ σου ότι άρωμα ή κρέμα έχεις!

3. Στο μπάνιο :

Μπορεί να σου φαίνεται απίστευτο, αλλά το μπάνιο δεν είναι το τέλειο μέρος για να αποθηκεύσεις τα καλλυντικά σου. Τα βακτήρια και η μούχλα που μπορούν να δημιουργηθούν, δεν είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι για τα προιόντα ομορφιάς.

4. Στο παράθυρο :

Το συνεχές φως και η ζέστη είναι ικανά, να αλλοιώσουν τα καλλυντικά σου. Γι' αυτό τον λόγο, τοποθέτησε τα σε ένα μέρος με σκιά και δροσιά, μόνο έτσι θα διατηρηθούν σωστά και πολύ καιρό.

5. Στο αυτοκίνητο :

Σίγουρα έστω και μια φορά έχεις ξεχάσει το αγαπημένο σου κραγιόν μέσα στο αυτοκίνητο. Θυμήσου μόνο σε τι κατάσταση το βρήκες, αυτό και μόνο αρκεί!

Εσύ ποιο από τα παραπάνω ''λάθη'' έχεις κάνει;

Σέξι το καλοκαίρι! Δες εδώ, πως να μακρύνεις τα μαλλιά σου γρήγορα!