5 προϊόντα ομορφιάς που (σχεδόν) κάθε μοντέλο έχει στο μπάνιο του

Στο backstage των catwalks, εκεί όπου πρωταγωνιστούν οι πιο διάσημοι beauty experts, τα μοντέλα μαθαίνουν τα best kept secrets
5 προϊόντα ομορφιάς που (σχεδόν) κάθε μοντέλο έχει στο μπάνιο του



Δεν είναι μόνο ότι φοράνε πρώτες τα πιο ποθητά fashion items της σεζόν. Είναι ότι δοκιμάζουν πρώτες και τα περισσότερα νέα προϊόντα μακιγιάζ και hairstyling, πριν καν μάθουμε την ύπαρξή τους- ναι, είναι dream job από που κάνουν! Όμως υπάρχει μια πλευρά αυτής της καθημερινότητας για την οποία δεν μιλάνε συχνά: τα μαλλιά και η επιδερμίδα τους ταλαιπωρούνται πολύ από τα απανωτά μακιγιάζ και hairstyling και ακριβώς για αυτό το λόγο τα μοντέλα ξέρουν πολλά από τα προϊοντα ομορφιάς που αποδεδειγμένα κάνουν θαύματα! 

 

Bioderma Sensibio H2O Solution Micellaire

Είναι, ίσως, το best selling νερό ντεμακιγιάζ στον κόσμο, και όχι τυχαία: διάφανο, δροσερό και γεμάτο ευεργετικά στοιχεία, απομακρύνει τέλεια τους ρύπους και το μακιγιάζ από την επιφάνεια της επιδερμίδας, με τον πιο ευγενικό τρόπο.

 

 

Embryolisse Lait-Crème Concentré 
Η πιο διάσημη ενυδατική κρέμα στις Εβδομάδες Μόδας, έρχεται από το φαρμακείο. Η φόρμουλά της καταφέρνει να δώσει στο πρόσωπο φρεσκάδα και φυσική φωτεινότητα, κλειδώνει την υγρασία στην επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. 

 

Homeoplasmine 
Ένα balm-μπαλαντέρ, πλούσιο σε καταπραϋντικά βοτανικά εκχυλίσματα είναι η λύση-εξπρές για ξαφνικές κοκκινίλες αλλά και ως βάλσαμο στα σκασμένα, αφυδατωμένα χείλη. 

L’Oréal Elnett Satin Extra Strong Hold Hair Spray 
Το απολυτο spray φιξαρίσματος, αγαπημένο των hair stylists και των μοντέλων, υπόσχεται τέλειο κράτημα ενώ αναδεικνύει την κίνηση των μαλλιών. 

MAC Ruby Woo Lipstick 
Το απόλυτο κόκκινο, η εμμονή όλων των stars, το Ruby Woo είναι τόσο διάσημο ακριβώς για αυτό: επειδή είναι η ιδανική απόχρωση κόκκινου που ταιριάζει σε όλες!