Ομορφιά Χειμώνας 2015: Πώς θα φαίνεσαι πιο όμορφη σε μια βιντεοκλήση

Έχεις συνέντευξη μέσω βιντεοκλήσης; Μάθε τα πάντα για να κάνεις καλή εντύπωση!
Ομορφιά Χειμώνας 2015: Πώς θα φαίνεσαι πιο όμορφη σε μια βιντεοκλήση



Πλέον γίνονται και συνεντεύξεις εργασίας μέσω βιντεοκλήση. Ενώ από τη μία ακούγεται ευχάριστο μιας και είσαι στην άνεση του σπιτιού σου και φοράς τις παντόφλες σου αλλά από την άλλη είναι πιο δύσκολο να περάσεις την προσωπικότητά σου αλλά και την εμφάνισή σου μέσα από κάμερα. Πίστεψέ με!

Υπάρχει όμως τρόπος για να κάνεις καλή εντύπωση την επόμενη φορά. Αν ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές, προσθέσεις την γνώση σου, προσθέσεις και ένα χαμόγελο η επιτυχία θα είναι σίγουρη!

 

Το μακιγιάζ: Όπως σε όλες τις συνεντεύξεις έτσι και σε μια βιντεοκλήση πρέπει να είσαι απλά βαμμένη όμως λίγο πιο έντονα. Μην φοβηθείς το ρουζ σου λοιπόν! Ο φακός τείνει να σε δείχνει χλωμή και τα χρώματα δεν φαίνονται τόσο έντονα.

Αν έχεις πρόβλημα με την λιπαρότητα φρόντισε να έχεις πουδράρει το πρόσωπό σου καλά ώστε να μην γυαλίζεις.

Τα μαλλιά: Σε μια κάμερα ο θεατής δεν σε βλέπει από όλες τις οπτικές γωνίες οπότε απέφυγε τα σφιχτά σινιόν και προτίμησε τα λυτά μαλλιά.

Τα ρούχα: Ντύσου κατάλληλα και ας μην σε βλέπει ο πιθανός εργοδότης σου από κοντά. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα χρειαστεί να σηκωθείς για να φέρεις κάποιο χαρτί.

Ο φωτισμός και το φόντο: Βρες ένα σημείο όπου πέφτει φυσικό φως στο πρόσωπό σου αλλά φρόντισε το φόντο να είναι όσο πιο απλό γίνεται. Μην κάτσεις στην κουζίνα και μην κάτσεις μπροστά από τα παλιά λούτρινα αρκουδάκια σου. Θέλεις να σε πάρουν στα σοβαρά.