Γιατί πρέπει να απλώνεις lip balm στα χείλη σου πριν κοιμηθείς (plus: ρεπορτάζ αγοράς με τα καλύτερα)

Έξυπνο...
Γιατί πρέπει να απλώνεις lip balm στα χείλη σου πριν κοιμηθείς (plus: ρεπορτάζ αγοράς με τα καλύτερα)



Νομίζω ότι προσωπικά είμαι εθισμένη στο lip balm. Από την δουλειά μέχρι την βραδινή μου έξοδο, πάντα έχω ένα lip balm στο τσαντάκι μου, έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορώ να το εφαρμόσω στα χείλη μου. 

Ακόμα και στο σπίτι μου σ' ένα μέρος συγκεκριμένα έχω ένα σταθερό lip balm που δεν αλλάζει ποτέ θέση. Φυσικά αναφέρομαι στο κομοδίνο μου, μιας και το τελευταίο πράγμα που κάνω πριν κοιμηθώ  (αλλά και μόλις ξυπνήσω) είναι να περάσω μια γενναία δόση lip balm στα χείλη μου.

Εκτός από την εφαρμογή του lip ballm κατά την διάρκεια της ημέρας, θα μπορούσατε και εσείς να το βάζετε στα χείλη σας πριν πέσετε για ύπνο (σαν μικρή ρουτίνα) και ειδικότερα τον χειμώνα. Και αυτό γιατί ενώ εσείς κοιμάστε το δέρμα σας μπαίνει σε μια κατάσταση ''spa'' και ανεβάζει την θερμοκρασία που καταστρέφει τις τοξίνες με αποτέλεσμα να παράγει νέα κύτταρα.

Επίσης επειδή κατά την διάρκεια της νύχτας χάνουμε υγρασία από το δέρμα μας, είναι πολύ σημαντικό πριν κοιμηθούμε να το ενυδατώνουμε όσο μπορούμε. Έτσι όπως βάζετε κρέμα στο πρόσωπο σας έτσι πρέπει να φροντίζετε και τα χείλη σας. Δεν υπάρχει καμιά διαφορά!

H gallery που ακολουθεί θα σου συστήσει τα πιο εντυπωσιακά και αποτελεσματικα lip balm.

Ενοχλητικοί πόροι; Διάβασε εδώ 8 τρικ για να τους εξαφανίσεις άμεσα!