Περίεργα tricks ομορφιάς για beauty experts

5 κολπάκια που μάλλον δεν ήξερες



Μπορεί να ξέρεις πολλά για το μακιγιάζ αλλά σίγουρα κάποια κόλπα θα σου διαφεύγουν. Ήξερες ότι ένα κουτάλι ή μία πατάτα μπορούν να σε βοηθήσουν στην καθημερινή περιποίηση; Κι όμως είναι αλήθεια!

-Για να μην λερώνεις το βλέφαρό σου την ώρα που απλώνεις μάσκαρα κράτα ένα (πλαστικό) κουταλάκι ακριβώς πίσω από τις βλεφαρίδες και τέλος τα μαύρα μάτια.

-Έχεις μαύρους κύκλους; Κόψε μια ωμή πατάτα και χρησιμοποίησε δύο φέτες για να καλύψεις τα μάτια σου για 10 λεπτά ώστε να ξεπρηστούν τα μάτια σου. Είμαι σίγουρη ότι με θεωρείς τρελή...

-Αν έχεις ξηροδερμία ειδικά το χειμώνα, αγόρασε ένα αβοκάντο, βγάλε τη φλούδα και το κουκούτσι και λιώσε το μέχρι να γίνει σαν πουρέ. Άπλωσε σε το αυτό στο σώμα σου, άφησέ το για 20 λεπτά και μετά ξέπλυνε.

-Πήρες καινούργια παπούτσια αλλά νιώθεις ότι θα σε χτυπήσουν; Άπλωσε βαζελίνη ακριβώς στα σημεία που πονάς για να αποφύγεις τις φουσκάλες.

-Πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου άφησε το πρόσωπό σου πάνω από μια κατσαρόλα με βρασμένο νερό ή κάνε ένα μπάνιο γιατί ο υδρατμός θα κρατήσει το μακιγιάζ σου παραπάνω.