10 μυστικά που θα κάνουν το δέρμα σου να λάμπει

Γιατί όλα θέλουν τρόπο και όχι κόπο...
10 μυστικά που θα κάνουν το δέρμα σου να λάμπει



Δεν λέω, υπάρχουν γυναίκες με γονίδια που τους χαρίζουν μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα και πρόσωπο χωρίς καν να προσπαθούν γι' αυτό. Από την άλλη όμως υπάρχει και η άλλη ομάδα γυναικών που προσέχει πολύ για να έχει τόσο ένα υγιές όσο και ένα λαμπερό δέρμα. Άραγε ποια είναι τα μυστικά που έχουν και ακολουθούν και οι πιο πολλές από τη νεαρή τους ηλικία.

1) Φορούν ΠΑΝΤΑ αντηλιακό :

365 μέρες τον χρόνο είτε με ήλιο είτε με βροχή, πρέπει να και εσύ να βάζεις στο πρόσωπο σου αντηλιακό έτσι ώστε να αποφεύγονται τυχόν πανάδες και εγκαύματα. Πρέπει να θυμάσαι ότι ακόμα και πίσω από τα γκρι σύννεφα ο ήλιος είναι το ίδιο βλαβερός όσο και το καλοκαίρι. Αντηλιακό for ever λοιπόν!

2) Δεν πειράζουν ΠΟΤΕ το πρόσωπο τους :

Όταν βγάζεις ένα σπυράκι μην το σκέφτεσαι συνέχεια και τρέχεις κάθε λίγο στον καθρέπτη και ασχολείσαι συνεχώς μαζί του. Άστο να κάνει τον κύκλο του, έτσι ώστε να να αποφύγεις τυχόν στίγματα και σημάδια.

3) Κάνουν peeling με τον σωστό τρόπο :

Όταν κάνεις και εσύ peeling μην βάζεις όλη την δύναμη σου γιατί με αυτό τον τρόπο δεν θα καταφέρεις κάτι. Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι απαλές και προσεχτικές έτσι ώστε να νεκρά κύτταρα να εξαφανιστούν και το δέρμα σου να είναι πιο ενυδατωμένο και λαμπερό από ποτέ.

4) Δεν καπνίζουν ΠΟΤΕ :

Eκτός από τις κακές παρενέργειες που έχει το τσιγάρο στην υγεία σου, το κάπνισμα αντικατοπτρίζεται στο δέρμα και ειδικότερα στο πρόσωπο σου. Κόψε ακόμα και σήμερα το τσιγάρο και από την πρώτη εβδομάδα θα δεις θεαματικές αλλαγές στο πρόσωπο σου.

5) Κοιμούνται καλά και πολλές ώρες :

O ύπνος και συγκεκριμένα ο βραδινός ύπνος είναι το καλύτερο προϊόν ομορφιάς. Κοιμήσου νωρίς, χωρίς κακές σκέψεις και θα δεις το δέρμα σου πιο ανανεωμένο και φρέσκο.

6) Κάθε μέρα πίνουν πολύ νερό :

Οι ειδικοί λένε ότι τα 8-10 ποτήρια νερό την ημέρα είναι απαραίτητα τόσο για την ενυδάτωση του οργανισμού όσο και του δέρματος. Αν σου φαίνεται λίγο δύσκολο, άρχισε μέρα με τη μέρα να αυξάνεις το νερό που πίνεις και η διαφορά του πριν και μετά θα είναι θεαματική.

7) Πριν κοιμηθούν βγάζουν πάντα το μακιγιάζ τους :

Ναι, αν αναρωτιέσαι υπάρχουν ακόμα γυναίκες που κοιμούνται με το μακιγιάζ τους. Μεγάλο λάθος που αν και εσύ το κάνεις πρέπει να το ξεχάσεις από σήμερα. Κάνε το απαιτούμενο ντεμακιγιάζ, ρίξε άπλετο νερό στο πρόσωπο σου και στο τέλος για extra ενυδάτωση άπλωσε την κρέμα προσώπου.  

8) Χρησιμοποιούν τοπικά προϊόντα :

Εκτός από το αντηλιακό προσώπου που πρέπει να γίνει η νέα σου καθημερινή συνήθεια, όπου βλέπεις στο πρόσωπο σου συγκεκριμένες ατέλειες, όπως για παράδειγμα μαύροι κύκλοι ή ρυτίδες γύρω από το στόμα χρησιμοποίησε ειδικά προϊόντα για την καταπολέμηση τους.

9) Πριν πάνε στο γυμναστήριο βγάζουν το μακιγιάζ :

Tην επόμενη φορά που θα πας να γυμναστείς, κάνε ντεμακιγιάζ και ρίξε νερό στο πρόσωπο σου. Το βαρύ μακιγιάζ σε συνδυασμό με τον ιδρώτα δεν θα φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα στο δέρμα σου, λόγω των κλειστών πόρων.

10) Χρησιμοποιούν προϊόντα που είναι κατάλληλα για τον δικό τους τύπο δέρματος :

Για να υπάρχουν συγκεκριμένοι τύποι δέρματος στα προϊόντα ομορφιάς, θα υπάρχει λόγος. Μην διαλέγεις με κλειστά μάτια και καλό θα ήτα αν δεν ξέρεις τον δικό σου τύπο δέρματος ένας ειδικός θα σε βοηθήσει να τον βρεις.

Μάθε εδώ, την αλήθεια για τα προϊόντα ομορφιάς του ύπνου!