Τρεις απλές σπιτικές μάσκες μαλλιών που θα αλλάξουν την ρουτίνα σου

Είναι εύκολες και γρήγορες!
Τρεις απλές σπιτικές μάσκες μαλλιών που θα αλλάξουν την ρουτίνα σου



Η αλήθεια είναι πως η αγορά είναι γεμάτη από καταπληκτικές μάσκες μαλλιών βέβαια πολλές έχουν στραφεί στα βιολογικά προϊόντα και θέλουν όλα αυτά που χρησιμοποιούν να είναι όσο πιο φυσικά γίνεται. Αν είσαι και εσύ μία από αυτές, οι σπιτικές μάσκες μαλλιών είναι ο,τι πρέπει για σένα. Και θα αποκτήσεις λαμπερά μαλλιά αλλά και δεν θα βάλεις χημικά συστατικά στο κεφάλι σου.

 

Μάσκα με αυγά

Σε ένα μπολ χτύπησε έναν κρόκο αυγού, ένα φλιτζάνι γάλα, δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και μια κουταλιά του γλυκού λεμόνι για μια δροσιστική και ενυδατική μάσκα μαλλιών.

Μάσκα με μπανάνες

Βάλε στο μπλέντερ δύο μπανάνες με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, έλαια καρύδας, μέλι και κάνε μασάζ για πέντε λεπτά στα μαλλιά. Εκτός από το γεγονός που θα μυρίζεις σαν τροπικό κοκτέιλ, τα μαλλιά σου θα είναι απαλά και τόσο λαμπερά!

Μάσκα με αβοκάντο

Το αβοκάντο χρησιμοποιείται σε πολλές θεραπείες ομορφιάς. Για τα μαλλιά είναι ιδανικό μιας και αντιμετωπίζει την ξηρότητα και την θαμπάδα της τρίχας. Ανακάτεψε ένα μικρό αβοκάντο με μισή κούπα γάλα και μια κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο ή έλαιο καρύδας. Άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά, άφησέ τα για περίπου 15 λεπτά και μετά ξέπλυνε! Τώρα θα έχεις τέλεια ενυδατωμένα μαλλιά.

Δες εδώ και άλλα DIY που θα λατρέψεις!