Το μαλλί αλλάζει τον άνθρωπο! Τα κορίτσια του followme θα σε πείσουν να το βάψεις

Βγάλαμε τις φωτογραφίες από το συρτάρι και μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Κάνε το τεστ κι εσύ για να βγεις το καλοκαίρι με τα πιο σέξι μαλλιά ever
Το μαλλί αλλάζει τον άνθρωπο! Τα κορίτσια του followme θα σε πείσουν να το βάψεις



Πόσες φορές έχεις αλλάξει τα μαλλιά σου; Τα έχεις κάνει ξανθά, καστανά, ξανά ξανθά, μετά πιο σκούρα με ανοιχτές ανταύγιες για να καταλήξεις σε κάτι άλλο πιο ακραίο. Τα αλλάζεις κάθε χειμώνα και καλοκαίρι. Χωρίζεις; Ξεσπάς στα μαλλιά σου. Κλείνεις κομμωτήριο λες και είναι κάποιο είδος ψυχοθεραπείας. Από την άλλη: Είσαι καλά ψυχολογικά; Βαριέσαι! Θέλεις μια αλλαγή. Άβυσσός το πως σκέφτεται μια γυναίκα για τα μαλλιά της. Και φυσικά κανείς δεν θα καταλάβει!

Και εδώ οι συντάκτριες του #FollowMe έχουν κάνει τρελές και στις δείχνουν με φωτογραφίες. Στο δίλλημμα πάντως ξανθό ή καστανό υπερισχύει το καστανό!

Kατερίνα Σκουρλή:  Είμαι πολύ μπερδεμένη! Άλλοι προτιμούν το μελαχρινό, άλλοι το καστανόξανθο, άλλοι το πιο ξανθό. Και είμαι εγώ στην μέση να αναρωτιέμαι τι να κάνω. Η τωρινή μου επιλογή είναι η τελευταία φωτογραφία. Μου αρέσουν, αλλά έχω την αίσθηση πως το μελαχρινό είναι το χρώμα μου και θα επανέλθω σύντομα σε αυτό!

Tόνια Παπαμιχαλοπούλου: 

Στα 18 έκανα θυμάμαι 10 ανταύγειες, ώσπου το ένα έφερε το άλλο και λίγα χρόνια μετά κατέληξα να είμαι κατάξανθη. Η αλήθεια είναι (αν εξαιρέσεις τη μαύρη ρίζα που με το παραμικρό έβγαινε) το ξανθό μου άρεσε πολύ. Ειδικότερα το καλοκαίρι που άνοιγε περισσότερο - αν και με ταλαιπωρούσε - στις καλοκαιρινές φωτογραφίες έγραφε τέλεια και έδινε αυτό το ''κάτι''. Στην συνέχεια όταν έμεινα έγκυος, εγκατέλειψα το ξανθό και το ντεκαπάζ και επανήλθα στο πιο φυσικό. Σήμερα λοιπόν έχω τα μαλλιά μου ombre με ρίζα πιο φυσική, μια επιλογή που αγαπώ και νομίζω ότι μου πηγαίνει. Φυσικά υπάρχουν ακόμα μέρες που σκέφτομαι για μια αλλαγή προς το ξανθό πάλι, εσύ τι λες;

Τζωρτζίνα Πέννα:

Η σχέση μου με τα πειράματα μαλλιών ξεκίνησε από το γυμνάσιο(μαμάκα μου τι τράβηξες με μένα). Μια μέρα εμφανίστηκα με κόκκινες και χάλκινες ανταύγειες, μετα με ξανθές και μετά έκανες τάμα να βρεις μια μελαχρινή τρίχα στο κεφάλι μου! Το διάστημα της ξανθοσύνης μου ήμουν και φοιτήτρια, και ανέμελη και ένιωθα ότι το ξανθό με κάνει εντυπωσιακή. Κάποια στιγμή αποφάσισα να κάνω στροφή στην ποιότητητα γιατί δε θα μου έμενε τρίχα για τρίχα. Τελικά κατέληξα όπως είμαι τώρα, αν και η αλλαγή μου πέρασε από πολλά στάδια!Μέσα σε αυτά και το κόκκινο!

Τώρα

Πριν

Πιο πριν

Πιο πιο πριν!

Last but not least: Γιάννα Κορρέ

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Θέλω να κάνω αλλαγές στα μαλλιά μου non stop. Aλλιώς βαριέμαι. Πώς να στο πω για να το καταλάβεις; Θα κάνω αφέλειες, ξανθό, πιο ανοιχτό καστανό, σγουρά, ίσια, ξανά ξανθά...για να κατασταλάξω στο καστανό με κάτι φυσικά ξανθά-από τον ήλιο- φλασάκια! Και μετά που ξέρεις; Μπορεί να γίνω και πάλι ξανθιά. Για να θυμίζω αυτό που θέλω να είμαι: California girl που κάνει surf! 

Θα σου δείξω μια φωτογραφία για να σε αποπροσανατολίσω και να σε πείσω ότι και το ξανθό μου πήγαινε, εν τέλει! Είναι ίσιο, μακρύ, ανέμελο και είμαι σαν California girl μήπως; 

Flashback: Οι 50 αποχρώσεις του ξανθού

Αυτός ο τόνος ξανθού ήταν ο αγαπημένος μου από όλες τις αποχρώσεις  που είχα δοκιμάσει μέχρι τότε. Και πίστεψέ με ήταν πολλές. Τα είχα ξανθά τουλάχιστον 12 χρόνια! Κάπου ενδιάμεσα  με έπιασεμια  τρέλα και τα έκανα πιο σκούρα. Και μετά με έπιασε πάλι μια άλλη τρέλα και τα έκανα πάλι ξανθά. Άρχισα με ανταύγιες  ύπουλα για να καταλήξω στην απόχρωση "σχεδόν πλατίνα"! 

Εxtra info: Α, ναι...κάποια περίοδο είχα και ξανθό και καρέ. Και τώρα που το βλέπω δεν ήταν και άσχημο. Μήπως να το ξανακάνω;

Μπα! Το σκέφτηκα ξανά. Το καστανό είναι το χρώμα μου! Eκεί μέσα στο χειμώνα ένιωσα ότι δεν είχα πρόσωπο. Ακούγεται αστείο αλλά για κάνε το λίγο εικόνα. Εγώ κατάξανθη και κάτασπρη χειμωνιάτικα. Έπαθα τρέλα στην κυριολεξία. Και τα άλλαξα. 

Kαι μια πιο μεγάλη φωτογραφία για να παρατηρήσεις καλύτερα το πόσο μου πάει εν τέλει το καστανό. 

Το λες και φυσικό! (Δίπλα μου είναι η Τόνια-πρώην ξανθιά-που έμοιαζε με την Αννίτα Πάνια-αλλά τώρα με αυτό το καστανό με ξανθιές ανταύγιες είναι πιο όμορφη και φυσική!)

Τώρα αν ανοίξουν από τον ήλιο και τη θάλασσα φυσικά, δεν θα με χαλάσει! Αλλά δεν θα τα βάψω ξανά ξανθά ΠΟΤΕ! (Καλά...ποτέ δεν ξέρεις...άβυσσος η ψυχή μιας πορωμένης ξανθιάς!)

Τι περιμένεις, λοιπόν; Βγάλε τις παλιές φωτό σου από τα συρτάρια, κοίταξέ τες την μία δίπλα στην άλλη και αποφάσισε: Τι σου πάει πιο πολύ; 

Oι συντάκτριες του #FollowMe δίνουν την καλύτερη συμβουλή για φλερτ! Για τσέκαρε!