Αποκάλυψη: Αυτό είναι το ξανθό χρώμα της Ελένης!

Και μάλιστα, μπορείς να το αποκτήσεις και εσύ στο σπίτι!
Αποκάλυψη: Αυτό είναι το ξανθό χρώμα της Ελένης!



Ήταν η μεγαλύτερη, ίσως, beauty είδηση της προηγούμενης σεζόν: ο λόγος για τη συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με το Elvive της L'Oreal Paris, μια συνεργασία που συζητήθηκε πολύ, που σήμερα περνάει στο επόμενο κεφάλαιο και που πάμε στοίχημα ότι θα λατρέψουν οι γυναίκες! 

Σήμερα, λοιπόν, η Ελένη ανακοίνωσε στην εκπομπή της πως το υπέροχο, ξανθό σαντρέ χρώμα των μαλλιών της μπήκε στο κουτί της best selling βαφής Excellence της L'Oreal Paris, για να μπορούν πλέον όσες fans της το επιθυμούν, να αποκτήσουν το ίδιο εκτυφλωτικό χρώμα! "Είναι ακριβώς το χρώμα μου" είπε σήμερα στην εκπομπή της αποκαλύπτοντας τα νέα, "αν και πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι το αποτέλεσμα στην κάθε γυναίκα εξαρτάται από τη ρίζα της" συμπλήρωσε. 

Από σήμερα, σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών, θα βρεις την Excellence 10.21, ένα κατάξανθο περλέ σαντρέ χρώμα, μια φόρμουλα που προσφέρει 3πλή προστασία στην τρίχα, δυναμώνει και αναδομεί τα μαλλιά ενώ παράλληλα προσφέρει πλούσιο, λαμπερό χρώμα με διάρκεια. Στα plus και η τέλεια κάλυψη των λευκών μαλλιών!

Δείτε το backstage video της φωτογράφισης για τη διαφημιστική καμπάνια όπως έπαιξε στη σημερινή εκπομπή της Ελένης και μείνετε συντονισμένες στο followme.gr γιατί σε λίγο θα δούμε την Ελένη live στο επίσημο λανσάρισμα της νέας Excellence και θα έχουμε περισσότερα νέα!