Γαλλική, ολλανδική και πλεξίδα ψαροκόκαλο: Tutorials και διαφορές

Καιρός να μάθεις να τις ξεχωρίζεις.
Γαλλική, ολλανδική και πλεξίδα ψαροκόκαλο: Tutorials και διαφορές



Θυμάμαι από μικρή ηλικία να παρακαλάω τη μαμά μου να μου κάνει γαλλική πλεξίδα στα μαλλιά. Έβλεπα ότι το έκανε στον εαυτό της και ήθελα και εγώ. Το πρόβλημα ήταν ότι εκείνη μπερδευόταν όταν την έκανε σε κάποιον άλλον και έτσι αναγκάστηκα να την μάθω μόνη μου. Μου είπε πως γίνεται, κάθε φορά που παίρνεις μία τούφα όπως κάνεις την κανονική πλεξίδα προσθέτεις και μαλλιά. Αυτό μου είπε. Τότε όμως δεν υπήρχε το YouTube να βρω κάποιο tutorial για να δω και στην πράξη όπως γίνεται και έτσι έπρεπε να πειραματιστώ.

Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να την κάνω! Κοίταξα στον καθρέφτη όμως είδα πως έκανα πλεξίδα αλλά δεν ήταν γαλλική. Δεν μπορούσα να καταλάβω όμως τι έκανα λάθος. Μετά από χρόνια που άνοιξε το YouTube και εγώ άρχισα να ασχολούμαι περισσότερο κατάλαβα πως τόσα χρόνια έκανα την ολλανδική (η ανάποδη γαλλική).

Για να μην μπερδεύεσαι και εσύ άλλο ετοίμασα ένα μικρό βίντεο όπου θα μάθεις πως να κάνεις την γαλλική, την ολλανδική αλλά και για bonus την πλεξίδα ψαροκόκαλο. Επίσης αναφέρω πως αλλιώς μπορείς να εκμεταλλευθείς αυτές τις πλεξίδες και να κάνεις άλλα χτενίσματα.