Τα πιο ωραία σινιόν για βραδινές εμφανίσεις

Εσύ ποιο θα διαλέξεις;
Τα πιο ωραία σινιόν για βραδινές εμφανίσεις



Με αφορμή ένα σημαντικό event που έχω να παραβρεθώ έψαξα και βρήκα τα πιο ωραία σινιόν για βραδινές εμφανίσεις. Επειδή μάλλον θα βάλω ένα μακρύ άσπρο φόρεμα με την πλάτη έξω έπρεπε να βρω ένα χτένισμα που θα με κολάκευε. Μπήκα λοιπόν στο αγαπημένο μου Pinterest και βρήκα πέντε υποψήφια χτενίσματα. Αν έχεις και εσύ να παραβρεθείς κάπου είναι τώρα η ευκαιρία σου να δεις τι μαλλιά θα κάνεις.

Αν έχεις μπόλικο μαλλί και πιάνουν τα χέρια σου αυτό είναι σίγουρα το πιο ωραίο σινιόν που μπορείς να κάνεις. Είναι εντυπωσιακό χωρίς να είναι too much.

Αν θέλεις κάτι πιο boho τότε κάνε τα μαλλιά σου μπούκλες και πιάστα σε ένα ανάλαφρο χαμηλό κότσο. Βγάλε μερικές τούφες για να πέφτουν ανέμελα και είσαι έτοιμη.

Φυσικά ένα πολύ σικ σινιόν είναι αυτό με το μπομπάρι. Είναι το πιο εύκολο σινιόν απ' όλα και δεν χρειάζεται να έχεις πολύ μαλλί για να το πετύχεις.

Αν σου αρέσουν οι κόμποι τότε το χτένισμα αυτό είναι κατάλληλο για σένα. Τα sleek μαλλιά κάνουν αυτόν τον κότσο πιο σικ.

Αν έχεις όμως έρωτα με τις πλεξίδες δοκίμασε αυτό εδώ. Αυτό το χτένισμα μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ!