Το περιμέναμε: Η Rihanna βγάζει δική της σειρά μακιγιάζ!

Beauty addicts και fans της RiRi... κάντε χώρο στο νεσεσέρ σας!
Το περιμέναμε: Η Rihanna βγάζει δική της σειρά μακιγιάζ!



Τα looks της, ακόμα και τα πιο ακραία, γίνονται trends. Η σειρά RiRi Hearts που δημιούργησε το 2013 και στη συνέχεια το κραγιόν και το lip gloss Viva Glam που έβγαλε σε συνεργασία με την MAC για καλό σκοπό, έγιναν sold out σε χρόνο dt, ενώ και τα αρώματά της έχουν το πιστό κοινό τους. Ήταν, λοιπόν, ζήτημα χρόνου να μάθουμε την είδηση πως η Rihanna ετοιμάζει τη δική της σειρά μακιγιάζ η οποία θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2017! 

 

Η συλλογή θα ονομάζεται Fenty Beauty by Rihanna, και η star την ετοιμάζει σε συνεργασία με την εταιρεία Kendo (η οποία ανήκει στον όμιλο LVMH) - μάλιστα φήμες λένε πως αυτή η συνεργασία θα βάλει στον λογαριασμό της 28χρονης τραγουδίστριας 10 εκατομμύρια δολάρια! "Στοχεύουμε στα αστέρια" δήλωσε αινιγματικά στο WWD ο David Suliteanu, Chief Executive Officer της Kendo, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα για την σειρά. 

Αν και η Rihanna είναι απρόβλεπτη και αντισυμβατική, ποντάρουμε πως θα δούμε κάμποσες nude, γήινες και smoky αποχρώσεις, μεταλλικές λάμψεις, ψεύτικες βλεφαρίδες, ματ κραγιόν (που λατρεύει) σε τολμηρές αποχρώσεις (θυμόμαστε όλες το μπλε που φόρεσε το 2013 και το forest green το 2014, στα βραβεία iHeartRadio Music Awards), ίσως και κάποια ενδιαφέροντα hair accessories.  

Photo via Instagram