Ελένη Μενεγάκη: Όσα έγιναν στην χθεσινή press conference για τη νέα beauty συνεργασία της!

Το υπέροχο λαμπερό χρώμα των μαλλιών της έγινε επιτέλους... Excellence από τη L'Oreal Paris!
Ελένη Μενεγάκη: Όσα έγιναν στην χθεσινή press conference για τη νέα beauty συνεργασία της!



Το μεσημέρι αποκάλυψε την είδηση στην εκπομπή της, το απόγευμα τη συναντήσαμε στον ιδιαίτερα κομψό χώρο της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα όπου έγινε και η επίσημη ανακοίνωση των νέων από την L'Oreal Paris: ο λόγος για την εκθαμβωτική Ελένη Μενεγάκη που αυτή τη φορά συνεργάζεται με την βαφή Excellence ώστε από εδώ και στο εξής, το λαμπερό ξανθό χρώμα των μαλλιών της να είναι προσιτό σε όλες τις γυναίκες! 

Εκπρόσωποι των media είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά σε πρώτη προβολή το πρώτο διαφημιστικό σποτ της λαμπερής παρουσιάστριας για βαφή μαλλιών και να την ακούσουν να μιλάει με ενθουσιασμό για αυτή τη συνεργασία.

«Πάντα ήθελα να συνεργαστώ με την L’Oréal Paris για το χρώμα των μαλλιών μου, είναι το σήμα κατατεθέν μου», δήλωσε η Ελένη και συνέχισε: « Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, είτε είναι καστανή, μελαχρινή, κοκκινομάλλα.  Και πρέπει ότι χρώμα μαλλιών και αν έχει, να είναι αυτό που την κάνει ευτυχισμένη!»

O hair expert της L'Oreal Hellas Νικόλας Βιλλιώτης, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιώργος Κοντάκος, Διευθυντής Marketing Κλάδου Καταναλωτικών Προϊόντων L’Oréal Hellas

 

Η  Excellence από τη L’Oréal Paris  εμπνεύστηκε από το μυθικό ξανθό της Ελένης και παρουσιάζει τη νέα απόχρωση Excellence 10.21 – ένα κατάξανθο περλέ σαντρέ!  Η πανέμορφη παρουσιάστρια γίνεται πρωταγωνίστρια της νέας  διαφημιστικής καμπάνιας της Excellence σε μια ταινία με επίκεντρο την ομορφιά και σε πρώτο πλάνο την γυναίκα, σαν σύμβολο δύναμης και αυτοπεποίθησης. 

Και βέβαια, η πλούσια σύνθεση της Excellence χάρη στην 3πλή προστασία, προστατεύει, δυναμώνει και αναδομεί τα μαλλιά κάθε γυναίκας προσφέροντας πλούσιο, λαμπερό χρώμα με διάρκεια που ακτινοβολεί ενώ εγγυάται ιδανική κάλυψη των λευκών μαλλιών και εντατική φροντίδα έως και 6 εβδομάδες.

H Mαρία Μηλιού, Διευθύντρια Επικοινωνίας L’Oréal Hellas, o Σπύρος Αρβανιτάκης Υπεύθυνος Κατηγορίας Βαφών Κλάδου Καταναλωτικών Προϊόντων L'Oreal Paris και η Ελένη Μενεγάκη