Φόρεσε το Ροζ Βραχιολάκι της Estee Lauder και κέρδισε ένα ζευγάρι γόβες του Dukas!

Αυτή την Πέμπτηραντεβού στο Hondos Center στη Γλυφάδα για να στηρίξουμε την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού!



Το ροζ βραχιόλι της Estée Lauder βρίσκεται ήδη στα stands της εταιρείας στα καταστήματα καλλυντικών και είναι περιττό να πούμε πως αν υπάρχει ένα item που σκέφτεσαι να αγοράσεις για σένα αυτό τον μήνα, θα πρέπει να είναι αυτό το ιδιαίτερο αξεσουάρ! 

Για μία ακόμα χρονιά, πρέσβειρα της ενέργειας είναι η Ελένη Μενεγάκη (διάβασε εδώ τι δήλωσε σχετικά) ενώ σχεδιαστής συνεχίζει να είναι ο ταλαντούχος designer Δούκας, ο οποίος μας δίνει ραντεβού αυτή την Πέμπτη 15/10 στο Hondos Center στη Γλυφάδα, από τις 18.30-20:00 για να μας ευχαριστήσει και να υπογράψει τη συσκευασία του συλλεκτικού ροζ βραχιολιού. 

Μάλιστα, όσες αγοράσουν το βραχιόλι τους με την υπογραφή του DUKAS από το κατάστημα κατά τη διάρκεια του event, θα μπουν στην κλήρωση για ένα συλλεκτικό ζευγάρι "Pink Ribbon De Ville", τις γόβες που σχεδίασε εμπνευσμένος από το βραχιόλι του 2015! 

"Πηγή έμπνευσής μου είναι πάντα η γυναίκα, το επίκεντρο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού", δήλωσε ο αγαπημένος μας σχεδιαστής και συμπλήρωσε: "Πρωταγωνιστής είναι το σύμβολο της ροζ κορδέλας της Εκστρατείας σε συνάρτηση με τη δημιουργική στιγμή που βρίσκομαι την εποχή που σχεδιάζω το νέο βραχιόλι. Το φετινό βραχιόλι είναι έντονα συνδεδεμένο με την έννοια της ροζ κορδέλας μιας και έχει διακοσμηθεί από μεταλλικό κούμπωμα που απεικονίζει μία τρισδιάστατη κορδέλα σε ‘κίνηση’. Το χρώμα του φετινού βραχιολιού αναδεικνύει την ευαισθησία της θηλυκότητας . Είναι κατασκευασμένο από διπλό φυσικό δέρμα, χωρίς χημικές επεξεργασίες (vegetable skin), ενώ η τρισδιάστατη κορδέλα που φέρει εσώγλυφο το σύμβολο του pink ribbon, αποτελείται από μέταλλο σε ασημί χρώμα φινιρισμένο με υπο-αλλεργικό βερνίκι".  

Το ροζ βραχιόλι κοστίζει 10 ευρώ και τα έδοδα από τις πωλήσεις διατίθενται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών για τον Καρκίνο του Μαστού.