MTV VMA’s 2015: Οι καλύτερες beauty εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε

Ποια είναι η δική σου αγαπημένη εμφάνιση;
MTV VMA’s 2015: Οι καλύτερες beauty εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε



Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Όταν πρόκειται για βραβεία το #FollowMe είναι πρώτο! Μαζευόμαστε την επόμενη μέρα στο γραφείο και συζητάμε πάντα τις καλύτερες και τις χειρότερες εμφανίσεις της περασμένης βραδιάς. Το ίδιο θα κάνουμε και εδώ, αντί όμως να τα λέμε μεταξύ μας θα τα μοιραστούμε με σένα. Θα αναλύσουμε όλες τις καλύτερες εμφανίσεις, γιατί οι χειρότερες αξίζουν δικό τους άρθρο και θα πούμε γιατί μας άρεσαν οι συγκεκριμένες celebrity.

(FKA twigs, MTV VMA's 2015)

 

Αν και περιμέναμε περισσότερες εντυπωσιακές εμφανίσεις και περισσότερα "μεγάλα" ονόματα καταφέραμε να ξεχωρίσουμε κάποιες. Άλλες τόλμησαν και άλλες προτίμησαν να μην ξεφύγουν πολύ από το στιλ τους.

Ας ξεκινήσουμε όμως με το top 3! Φυσικά και ξεχωρίσαμε τρεις γυναίκες με το καλύτερο μακιγιάζ και μαλλιά από τα χθεσινά βραβεία που αξίζουν μία ξεχωριστή θέση στο άρθρο, δεν γίνεται να τις βάλουμε μαζί με τις υπόλοιπες.

(Taylor Swift, MTV VMA's 2015)

 

Νούμερο ένα λοιπόν είναι η FKA twigs με το φλογερό κόκκινο κραγιόν και το καρέ με μπούκλες. Μας αρέσει που για αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει ένα πιο κλασσικό χτένισμα αντί για τις πλεξίδες και τις φύτρες σε μπούκλες που κάνει συνήθως. Τέλος, το κόκκινο κραγιόν έδεσε πολύ ωραία με όλο το σκούρο look που είχε επιλέξει.

Δεύτερη είναι η Taylor Swift. Επιτέλους δοκίμασε κάτι πιο έντονο, θέλουμε να φύγει αυτό το στυλ "καλού κοριτσιού" που επιλέγει συνήθως. Το smoky eye είναι πάντως σίγουρα επηρεασμένο από το music video της, το Bad Blood.

(Kylie Jenner, MTV VMA's 2015)

 

Τέλος, αν και δεν το περιμέναμε, είναι η Kylie Jenner. Είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι φοράει περούκα αλλά μας αρέσει! Της πηγαίνουν οι αφέλειες και το μακρύ καρέ που επέλεξε. Κατά τα άλλα προτίμησε να κάνει το κλασσικό μακιγιάζ των Kardashian που τονίζουν τα μάτια και τις γωνίες του προσώπου.

Δες εδώ και τις καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!