Αποστολή Βερόνα: Calzedonia summer show 2018

Hey Verona..hey summer
Αποστολή Βερόνα: Calzedonia summer show 2018



Tο κλισέ '' Να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα και το επάγγελμα χόμπi'' το ξέρεις. Ε, λοιπόν εγώ τα κατάφερα και το ταξίδι στην Bερόνα για να παρακολουθήσω το Calzedonia Summer Show μου το απέδειξε άλλη μια φορά.

1 μέρα, πολλές εκπλήξεις, πολλές εικόνες και πολλή ΜΟΔΑ.

Πρώτη στάση: Calzedonia Spa

Αμέσως μετά την προσγείωση στη Βερόνα, πήγαμε στο Calzedonia Spa (το οποίο ήταν σχεδόν δίπλα στο αεροδρόμιο) για να δούμε πρώτες τι θα φορέσουμε το φετινό καλοκαίρι. Τα κινητά πήραν φωτιά όταν μπήκαμε στις ειδικά διαμορφωμένες (και εννοείται instagram friendly) αίθουσες, οι οποίες μας έβαλαν αμέσως σε καλοκαιρινό mood. Εκατοντάδες μαγιώ - πανέξυπνα τοποθετημένα στους χρωματιστούς τοίχους, prints και χαλαρή μουσική έκαναν την διαφορά, 

Δεύτερη στάση: H πόλη της Βερόνας.

Αφού είδαμε και μάθαμε όλες τις τάσεις του καλοκαιριού, έφτασε η πολυπόθητη ώρα να φάμε, να πάρουμε παγωτό και να κάνουμε βόλτα στο κέντρο της Βερόνας. Φυσικά δεν ξεχάσαμε να επισκεφτούμε και το μπαλκόνι της Ιουλιέτας - γιατί μας έπιασαν και τα ρομαντικά μας (ήξερες ότι αν πιάσεις το δεξί στήθος της Ιουλιέτας - από το άγαλμα - θα έχεις τύχη; εγώ το έκανα πάντως). 

Κλασική φώτο με το gelato (γεύση μάνγκο παρακαλώ).

Ο τοίχος της Ιουλιέτας με τα ερωτικά σημειώματα.

Θεϊκή κρεμ - καραμελέ.

Τρίτη στάση: The show.

Και ναι κάπου στις 7:30 ξεκίνησε το show. Βάλαμε τα καλά μας, βρήκαμε τις θέσεις μας και 3...2...1 πάμε! Η δυνατή μουσική και τα άκρως ξεσηκωτικά τραγούδια μας έβαλαν σε συγκεκριμένο mood και το show (με όλη της σημασίας της λέξης) ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα. Φοβεροί χορευτές έκαναν την αρχή, τα μοντέλα με τα μαγιό και το ιδιαίτερο styling περπατούσαν με άνεση και attitude και εμείς στην κυριολεξία ήμασταν με το στόμα ανοιχτό. Το show κράτησε μισή ώρα περίπου και η αλήθεια είναι ότι ήθελα κι άλλο. 

Εντυπωσιάστηκα από τα ολόσωμα μαγιό, τις διάφανες over-the-knee μπότες και γενικά όλα τα αξεσουάρ που ολοκλήρωναν το κάθε look. Σίγουρα ξεχώρισα 10 μαγιό που θέλω σίγουρα να δοκιμάσω και στη συνέχεια να αποκτήσω. 

- Το τεράστιο box στο κέντρο του stage άλλαζε συνέχεια παραστάσεις - ενώ ήταν μέρος του σκηνικού όπου οι χορευτές άλλαζαν συνέχεια outfit και χορογραφίες. Από κοντά ήταν πραγματικά εντυπωσιακό!

Ναι όπως κατάλαβες το  Calzedonia Summer Show ήταν ΕΜΠΕΙΡΙΑ