H Tezenis συνεργάζεται και πάλι με το pop idol, Rita Ora

'Οταν η μουσική γίνεται ένα με τη μόδα...
H Tezenis συνεργάζεται και πάλι με το pop idol, Rita Ora



H Tezenis πάντα υποστήριζε και θα υποστηρίζει τον κόσμο της μουσικής και των νέων ταλέντων.

Αυτή η διασύνδεση έχει σαν αποτέλεσμα νέοι star και ανερχόμενα ταλέντα να γίνονται τα πρόσωπα σε TV προγράμματα. Ώσπου μια μέρα το brand γνώρισε τη Rita, τη Rita Ora.

Η συνεργασία των 2 πλευρών επιβεβαιώθηκε για το 2017 ενώ η πρόκληση ήταν να βρεθεί μια νέα διαφημιστική προσέγγιση ώστε να αποφευχθεί η επανάληψη.

Η Rita Ora είναι μια πετυχημένη τραγουδίστρια, style icon και ακόμα περισσότερα και ναι, είναι ακόμη μία φορά η πρωταγωνίστρια του εντυπωσιακού TV spot. Kαταλαμβάνει την κεντρική σκηνή και την βλέπουμε για πρώτη φορά στο φυσικό της περιβάλλον ως τραγουδίστρια φυσικά με special Tezenis branding. Αντί να παίζει ένα ρόλο, η Rita υποδύεται τον εαυτό της, ερμηνεύει το νέο της single, Your Song, το οποίο και αποτελεί το soundtrack του TV spot (τους στίχους υπογράφει ο φίλος και συνεργάτης της Ed Sheeran).

Η Rita δίνει παράσταση στη σκηνή φορώντας ένα Tezenis total black & gold look.

Eκλεκτικό και συνθετικό marketing, μια νέα προσέγγιση όπου η μούσα και το brand γίνονται ένα.

Η Calzedonia Group, ως ένας όμιλος πρωτοπόρος στο marketing, βρίσκεται ως κινητήρια δύναμη πίσω από την προώθηση προϊόντων και με το συγκεκριμένο μουσικό project, δημιουργεί μία μοναδική σχέση ανάμεσα στον κόσμο της μουσικής και των εσωρούχων.