Η mat. fashion υποδέχεται τη νέα σεζόν γεμάτη ενέργεια και εντυπωσιακές τάσεις στην μόδα με έκπτωση -30% μέχρι τις 2/10

Σε μία γιορτή χρωμάτων που θα αγκαλιάσει κάθε γυναίκα με καμπύλες και στυλ!
Η mat. fashion υποδέχεται τη νέα σεζόν γεμάτη ενέργεια και εντυπωσιακές τάσεις στην μόδα  με έκπτωση -30% μέχρι τις 2/10



We make fashion. You wear fashion.  Σε όλη τη νέα συλλογή της MAT FASHION, online και στα 19 εταιρικά καταστήματα, θα βρείτε έκπτωση -30% από  28/9 εως και 2/10. Click εδώ, για να δεις τα πιο εντυπωσιακά ρούχα.

Τell me more:

Η mat. fashion υποδέχεται τη νέα σεζόν γεμάτη ενέργεια και εντυπωσιακές τάσεις στην μόδα, σε μία γιορτή χρωμάτων που θα αγκαλιάσει κάθε γυναίκα με καμπύλες και στυλ! Sport chic γραμμές, απαλό βελούδο, μυστηριώδεις διαφάνειες και εντυπωσιακά faux fur μπλέκονται σε έναν αρμονικό χορό με το επιτακτικό χακί, το απαραίτητο ασπρόμαυρο και τις μεταλλικές αποχρώσεις.

Η νέα σεζόν της mat. θέλει την γυναίκα δυναμική και συνάμα ρομαντική, που νοσταλγεί τα ανέμελα 90’s προσδίδοντας όμως και ένα σύγχρονο φουτουριστικό kick με leather like κομμάτια και ασημένιες λεπτομέρειες. Η matfashionista ξέρει να ντυθεί κομψά με athleisure κομμάτια και είναι ικανή να φορέσει λαμπερές παγιέτες στο φως του χειμώνα χωρίς υπερβολή. Μίνιμαλ γραμμές, ιδιαίτερα μοτίβα, μοντέρνο design, εντυπωσιακά πλεκτά και άνετα τζιν… σε συνδυασμό με μοντέρνα και λαμπερή διάθεση, εξωστρέφεια και πάθος για τη μόδα και τη ζωή, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά των γυναικών στις οποίες απευθύνεται η χειμερινή συλλογή της mat.!

Οι νέες τάσεις σας καλούν να τις αγκαλιάσετε, διαλέγοντας πάντα το ύφος που επιτάσσει η διάθεσή σας:

The Camo Trend: Γήινες αποχρώσεις στην γκάμα του χακί διακοσμημένες με χρυσά τρουκς και ασπρόμαυρες comfy ρίγες παραπέμπουν στο φθινοπωρινό τοπίο που αλλάζει με την πάροδο των μηνών.

Urban Nobility: Τα ιδανικά κομμάτια για μια εντυπωσιακή fashionista που θέλει να αισθάνεται άνετα στους γρήγορους ρυθμούς της πόλης! Oversized πανωφόρια, μίνιμαλ παντελόνια και γεωμετρικές λεπτομέρειες στα χρώματα της γης και του ουρανού.

Check Mateτο αγαπημένο grunge κόκκινο tartan σε συνδυασμό με το διαχρονικό γκρι και το sporty ασπρόμαυρο, έρχεται αυτή τη σεζόν πιο εκσυγχρονισμένο και εκλεπτυσμένο από ποτέ ως ο απόλυτος συνδυασμός για να απογειώσει κάθε μας εμφάνιση μας.

Space Age: Φουτουριστικά ασημί, επιβλητικά πανωφόρια, απαλά faux fur και διακριτικά μεταλλικά στοιχεία μας ταξιδεύουν στο μέλλον, κάνοντας μας περίεργες για το μυστήριο άγνωστο αλλά και ανυπόμονες για τον φετινό χειμώνα.

Mat Icon: To athleisure chic είναι το απόλυτο must της σεζόν. Το Mat Icon δεν είναι ένδυμα, είναι φιλοσοφία και απευθύνεται σε κάθε δυναμική γυναίκα που θέλει να είναι κομψή σε άνετες γραμμές. Σαγηνευτική διαφάνεια σε casual υφές και μοιραίο animal print σε απαλά πλεκτά θα αφήσουν ικανοποιημένη και την πιο απαιτητική fashionista.

Είστε έτοιμες να αποκτήσετε το πιο εντυπωσιακά και στιλάτα ρούχα;