Get in the game: Γιατί το σπορ ντύσιμο έχει γίνει σε όλες μας εμμονή;

+ σουπερ καλοκαιρινό (σπορ) ρεπορτάζ αγοράς
Get in the game: Γιατί το σπορ ντύσιμο έχει γίνει σε όλες μας εμμονή;



Mέσα σε ένα και μόνο χρόνο είδαμε, δοκιμάσαμε, απορρίψαμε αλλά και θαυμάσαμε πολλές - πολλές τάσεις. Από τη μία μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις σιγά - σιγά ότι δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις όλα τα trends που κάθε fashion week γεννά, από την άλλη κάτι μέσα σου σε τρώει να δοκιμάσεις εκείνα τα νέα παπούτσια και τη τσάντα που είδες προχτές σε εκείνο τα μαγαζί που βίσκεται κοντά στη δουλειά σου. 

Αν θα μπορούσαμε να λοιπόν να διαλέξουμε μια τάση η οποία με τον τρόπο της, όλο το χρόνο έκανε την διαφορά αυτή θα ήταν το σπορ ντύσιμο. Και δεν εννοούμε το outfit που επιλέγεις για να πας γυμναστήριο, αλλά εκείνο που μπορείς να επιλέξεις από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ σε μια έξοδο με τις φίλες σου στο γνωστό μπαράκι - στέκι

Φυσικά η μεγάλη δημοτικότητα του σπορ ντυσίματος με glam πινελιές, βοηθήθηκε αρκετά και από τις στιλιστικές επιλογές των it girls της εποχής μας, όπως η Kendall Jenner, οι αδερφές Hadid και όλη η οικογένεια Kardashian. Ποιές άλλες άλλωστε θα συνδυαζαν φόρμες με ψηλοτάκουνα και κοσμήματα αξίας πολλών εκατομμυρίων και θα έπαιρναν βροχή από likes στο instagram;

Γιατί το σπορ ντύσιμο έχει γίνει εμμονή;

(εδώ στο #followme σκεφτήκαμε και σας απαντάμε)

- Hellοοοo; Όσο και να μας αρέσουν τα περίεργα και εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ, στο τέλος πάντα αναζητούμε την ΑΝΕΣΗ.

- Μπορούμε να παίξουμε και να ευχαριστηθούμε το mix & match χωρίς όρια.

- Τα backpack πια θεωρούνται αναπόσπαστο κομμάτι κάθε look μας και πια δεν ακούμε σχόλια ότι τα σακίδια πλάτης είναι μόνο για έφηβους και μαθητές. 

Kαι επειδή η επιλογή ενός backpack δεν είναι και η πιο εύκολη διαδιακασία (πρέπει να μας αρέσει το print, το ύφασμα, να είναι ανατομική), εμείς στο #followme κάναμε την ερευνά μας και καταλήξαμε ότι οι τσάντες JWorld, τις οποίες μπορείς να δεις ΕΔΩ και στην συνέχεια να αποκτήσεις ένα και και δύο και τρία σχέδια, είναι αυτό που έψαχνες τόσο καιρό. Είναι ευρύχωρες (στην κυριολεξία, έχουν αμέτρητες κρυψώνες και τσεπάκια), τα μοτίβα είναι ιδιάιτερα και σίγουρα δεν τα έχεις δει πουθενά αλλού και το καλύτερο είναι instagram friendly, μιας και δεν θα σταματάς να τις φωτογραφίζεις. JWorld λοιπόν και ξερό ψωμί!

- Αποδεικνύεται πια ότι και το σπορ ντύσιμο μπορεί να γίνει θηλυκό και να αναδείξει το γυναικείο σώμα. Αντίσταση για λίγο στα μίνι φορέματα και στις πιεστικές φούστες.

How to style: Κατευθύνσου προς τη ντουλάπα σου και βγάλε όλα τα ρούχα σου έξω. Ξεχώρισε τα ρούχα και τα αξεσουάρ που είναι σε σπορ γραμμή και ύφος και δες τι σου λείπει. Κορμάκια, φόρμες, t-shirt, ιδιαίτερα κολάν, ολόσωμες φόρμες, σορτς και sneakers βρίσκονται στο πυρήνα της σπορ τάσης. Από εκεί πέρα κοσμήματα, statement clutches και παπούτσια όπως και ενα προσεγμένο και εντυπωσιακό μακιγιάζ και χτένισμα, θα ολοκληρώσουν έτσι όπως πρέπει το καθημερινό σου σπορ & glam #ootd. 

Έχεις και εσύ εμμονή με το σπορ ντύσιμο; Ή θα αποκτήσεις από σήμερα;

Στην gallery που ακολουθεί δες, διάλεξε και βάλε όποιο item θες στην wish list σου.