Η Calzedonia καλωσορίζει το καλοκαίρι στη Μύκονο με ένα special project

Oι πιο διάσημες bloggers και influencers θα είναι εκεί
Η Calzedonia καλωσορίζει το καλοκαίρι στη Μύκονο με ένα special project



H Calzedonia καλωσορίζει το καλοκαίρι στη Μύκονο, από τις 6-8 Ιουνίου με ένα special project αφιερωμένο στη digital advertising campaign #GirlGang.

Το event προσκαλεί κι αγκαλιάζει τις πιο δημοφιλείς διεθνείς bloggers και influencers οι οποίες καλούνται να ζήσουν το Calzedonia’s #GirlGang καλοκαίρι, στο πιο ηλιόλουστο και διασκεδαστικό location: την κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Αυτή η ξεχωριστή εμπειρία θα εκφραστεί μέσα από την προσωπικότητα της πιο super-cool girl gang. Τα Calzedonia girls θα φορέσουν με το δικό τους ιδιαίτερο στυλ τα κομμάτια της Beachwear Collection και θα μοιραστούν στο ελληνικό νησί fun στιγμές από δραστηριότητες στην παραλία μέχρι sunset cocktails.

Η μοναδική προσωπικότητα και στυλ κάθε κοριτσιού θα υπογραμμιστεί χάρη στα customized μαγιό που τους αφιερώνει το brand.  

Ποιος είναι στην Calzedonia #GirlGang:
Καταφθάνουν στη Μύκονο από όλα τα σημεία του ορίζοντα – από τη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, μέχρι τη Μεγ. Βρεταννία και το Χονγκ Κονγκ- φέρνοντας μαζί τους περισσότερους από 10.000.000 followers (σε instagram + facebook).

Jessica Goicoechea από την Ισπανία
Louise Thompson από την Αγγλία
Carolina Loureiro από την Πορτογαλία
Adenorah aka Anne-Laure Mais από τη Γαλλία
Lima Ché από το Βέλγιο
Caro Daur από τη Γερμανία
Maria Ivakova από τη Ρωσία
Duygu Özaslan από τη Τουρκία
Ceci N από το Hong Kong
Πατρίτσια Περιστέρη και Mαρία Παπαγεωργίου από την Ελλάδα
Bianca Ella και Αllana Booth από την Αμερική

Tο project θα μεταδίδεται live στο Instagram της Calzedonia, στo Facebook καθώς και από τα social media των bloggers με το hashtag #GirlGangInMykonos.

Γίνετε μέρος αυτού του cool ταξιδιού και της #girlgang παρέας και ακολουθήστε μας σε Instagram και Facebook @calzedonia.

Στα πλαίσια αυτής της ενέργειας η Calzedonia συνεργάζεται με τη Hotel Brain - τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η HB και συμμετέχουν στο “#GirlsGanginMykonos, ” project είναι τα ακόλουθα: 

 

Absolut  http://www.absolutmykonos.com/,  

Archipelagos http://www.archipelagos.gr/

Casa del Mar http://www.casadelmarmykonos.com/en/,

Delight Boutique hotel https://www.delightmykonos.com/,

Dreambox Mykonos Suites https://www.dreamboxmykonos.com/, 

Kirini My Mykonos Retreat, http://www.kirinimymykonosretreat.com,

My Mykonos Hotel  https://mymykonoshotel.com/ ,

Mykonos No5  https://www.mykonosnumberfive.com/,

Mykonos Princess  https://www.princessofmykonos.gr/,

 

Λίγα Λόγια για τη Hotel Brain

H Hotel Brain είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της 200 ξενοδοχεία σε περισσότερους από 65 προορισμούς σε 8 χώρες. Η Hotel Brain βραβεύεται σταθερά τα 3 τελευταία χρόνια με World Travel Αward ως η «Κορυφαία Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων» στην Ευρώπη, ενώ με το #IntimmisimiLovesSantorini project απέσπασε Χρυσό Βραβείο στα φετινά Τourism Awards.