Rubee Handmade: Tα μαγιό που θα ερωτευτείς

Αν σου αρέσουν τα πλεχτά, βρήκες την επόμενη αγορά σου
Rubee Handmade: Tα μαγιό που θα ερωτευτείς



Θέλεις κάτι ιδιαίτερο για φέτος το καλοκαίρι; Η απάντηση βρίσκεται στην Rubee Handmade!

Η ιδέα της Rubee Handmade γεννήθηκε το 2012 όταν η αρχιτέκτονας Άννα Τσατσούλη – έχοντας πάθος με τη μόδα και το πλέξιμο - οδηγούμενη από την επιθυμία της να φτιάξει κάτι ιδιαίτερο, δημιούργησε την πρώτη της πλεχτή τσάντα!

Μέχρι το 2014 το στούντιό της αναβαθμίστηκε από μια γωνία στο σπίτι της σ’ ένα ενεργό design studio και showroom ενώ αργότερα η σχεδιαστική παλέτα της επεκτάθηκε σε μια πλήρη καλοκαιρινή συλλογή από  μαγιό, tops, σόρτς, φούστες, κοσμήματα, άλλα πλεχτά με βελόνες κι άλλα με βελονάκι.

Έχοντας οδηγό το ελεύθερο πνεύμα της,  ξεκίνησε ένα ταξίδι με σκοπό να δημιουργήσει όμορφα και διαχρονικά κομμάτια με ξεχωριστό στυλ για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Η Άννα εμπνέεται βασικά από τη μοναδικότητα του ελληνικού τοπίου με πινελιές από μνήμες που κουβαλάει από τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο κι αυτό δίνει στις συλλογές της μια μοναδικότητα σε χρώματα, υλικά και υφές. Κάθε κομμάτι που δημιουργεί φέρει την αξία του ανθρώπινου αγγίγματος κι έχει κατασκευαστεί εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα από γυναίκες που συνεχίζουν την παράδοση του πλεξίματος.

Το χειροποίητο αντιπροσωπεύει την σύνδεση του ανθρώπου με την ύλη και την αγάπη που ενσταλάζει σε κάθε κομμάτι που δημιουργεί. Κάθε κόμπος και κάθε πόντος είναι μια σύνδεση της κληρονομιάς που αφορά στις παραδοσιακές τεχνικές με το σύγχρονο design. Το χειροποίητο είναι μια διαφορετική θέση και στάση στη μαζικά παραγόμενη βιομηχανία της μόδας που επικρατεί σήμερα.

Η Rubee Handmade απευθύνεται στην γυναίκα που είναι όμορφη χωρίς προσπάθεια, που αναζητά την πολυτέλεια και τη διαφορετικότητα, τολμηρή γεμάτη αυτοπεποίθηση και ενέργεια, ξεχωρίζει και εμπνέει το θαυμασμό στο πέρασμά της.

Τα δυνατά σημεία του brand είναι η πολύ μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων αλλά και η δυνατότητα custom made κομματιών που κάνουν τον όρο μοναδικότητα, πραγματικότητα και για τον πιο απαιτητικό πελάτη. Με κεντρικό moto “the difference is in the details” υπογράφουμε τα χειροποίητα μοναδικά κομμάτια της συλλογής μας.

Bρείτε τα Rubee handmade μαγιό στο facebook εδώ και δες περισσότερα σχέδια στο site εδώ.

 

Extra info: Από τις 25/5 μέχρι τις 11/6 στο Greek Fashion pop up X store στο Golden Hall (στον 1ο όροφο) θα μπορείτε να βρείτε όλα τα σχέδια από το αγαπημένο μας brand Rubee Handmade.

 

Καλό και stylish καλοκαίρι λοιπόν!