Military, η cool τάσης της άνοιξης

Κλασική και εννοείται ταιριάζει και σε εσένα
Military, η cool τάσης της άνοιξης



To ξέρω κάθε τέτοια εποχή περνάς τα ίδια! Είναι αυτό το μεταβατικό στάδιο που ο καιρός έχει φτιάξει, εσύ δεν ξέρεις τι να φορέσεις και δεν έχεις ιδέα από τάσεις και μόδα. Σήμερα λοιπόν θα μάθεις για μια τάση η οποία εκτός από κλασική, ταιριάζει σε όλες και η άνοιξη, είναι η ιδανική εποχή για να την δοκιμάσεις.

Aν ακόμα δεν κατάλαβες, μιλάμε για το μιλιτέρ!

Τι θα χρειαστείς: Αρχικά παίξε με το χακί και όλες τις γήινες αποχρώσεις (καφέ, εκρού κτλ) τόσο στα ρούχα όσο και στα αξεσουάρ. Φυσικά μπορείς να επιλέξεις και το μιλιτέρ pattern, αλλά μην το παρακάνεις - δεν χρειάζεται να σε περάσουν και για στρατιώτη. Στην συνέχεις μπορείς να ολοκληρώσεις κάθε military look σου, με παρόμοια αξεσουάρ και αποχρώσεις. Για extra κομψές πινελιές δώσε έμφαση στα κοσμήματα και στα αξεσουάρ και κάνε την διαφορά αυτή την άνοιξη.

-  Give me some gold: Το χρυσό, είναι το μοναδικό χρώμα που μπορεί να αναδείξει και να δώσει extra λάμψη στις γήινες αποχρώσεις, όπως το χακί, το nude και το καφέ.

- Lady like: Η μιλιτέρ τάση μπορεί να υποστηρίξει με μεγάλη ευκολία το κομψό και θηλυκό στιλ. Εσύ απλά επίλεξε κομμάτια με εντυπωσιακές λεπτομέρειες και από ιδιαίτερα υλικά.

Check την gallery που ακολουθεί και κάνε τις επιλογές σου αναμέσα σεα χακί και άλλες γήινες αποχρώσεις.