Cool chaki: Η άνοιξη θα είναι χακί

Η απόχρωση που δεν λείπει ποτέ από τις τάσεις, επέστρεψε
Cool chaki: Η άνοιξη θα είναι χακί



Θα το ξαναπώ! Η φετινή άνοιξη θα είναι χακί. Η διαχρονική απόχρωση αντικαθιστά κάθε τι χειμωνιάτικο και με τον σωστό συνδυασμό, θα έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις το πιο chic street style (και όχι μόνο).

Ειδικότερα αν δεν είσαι φαν των έντονων χρωμάτων και των prints, το χακί αυτή την εποχή θα αποδειχτεί η νέα σου συνήθεια.

More info please

You’re in the army now:  Αν δεν έχεις ξαναδοκιμάσει το χακί, φόρεσε ένα και μόνο item στο ντύσιμο σου. Αυτό μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερο παρκά, ένα t-shirt ή ένα ψηλόμεσο σορτς. Δική σου η επιλογή!

Military love: Το μιλιτέρ βρίσκεται πάντα σταθερά στις τάσεις, φθινόπωρο – άνοιξη. Μην ξεχάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ να το μεταμορφώσεις στην αγαπημένη σου απόχρωση.

¨- How to wear - 

Για τον πιο εντυπωσιακό ανοιξιάτικο look, συνδύασε οτιδήποτε χακί με λευκό. Για παράδειγμα επίλεξε ένα λευκό φόρεμα (δαντέλένιο ή ότι άλλο θες) και άφησε στους ώμους σου ένα χακί πανωφόρι (παρκά, jacket, γιλέκο ή bomber jacket). Άλλος ένας συνδυασμός μπορεί να είναι ο εξής: φόρεσε ένα χακί εφαρμοστό παντελονι και από πάνω ένα απλό λευκό t-shirt. Tόσο απλό, τόσο στιλάτο. 

Στην gallery που ακολουθεί, δες τα χακί items που πρέπει να βάλεις στη ντουλάπα σου + λευκά αξεσουάρ που πρέπει να συνδυάσεις οπωσδήποτε.

Φόρεσε λευκό παντελόνι, ταιριάζει με όλα!