Silver attack! H άνοιξη θα είναι ασημί

Ξέχασε το χρυσό, πάει
Silver attack! H άνοιξη θα είναι ασημί



Όσο και αν δεν το πιστεύεις, η άνοιξη θέλει μεταλλικές αποχρώσεις. Αυτή τη φορά θα αποχαιρετήσουμε το χρυσό και θα κλέισουμε το μάτι στο ασημί. Ένα και μόνο ασημένιο item, υπόσχεται να μεταμορφώσει κάθε look σου, με μια απλή κίνηση. Μπορεί να το θεωρείς έξω από τα δικά σου προσωπικά στυλιστικά όρια, μπορεί και απαγορευτική απόχρωση, τώρα όμως είναι τέλεια ευκαιρία να το δοκιμάσεις. Άσε τις δεύτερες σκέψεις και τόλμησε το!

- Εxtra tips for you - 

Metallic effect: Το ασημί, είναι πιο εύκολο να το βάλεις στην καθημερινότητα σου. Σε σχέση με το χρυσό που είναι από μόνο του έντονο, θα το φορέσεις από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ στην έξοδο σου.

 Texture mania: Συνδύασε το ασημί με ρούχα ή αξεσουάρ με διαφορετικές υφές. Βελούδο, μαλλί, βαμβάκι και δέρμα είναι λίγα από αυτά που θα δημιουργήσουν την τέλεια αντίθεση.

Kαι surprise! Δοκίμασα και εγώ το ασημί. Ένα ασημένιο κολάν (όσο υπερβολικό και αν φαίνεται), συνδυασμένο με ένα oversized φούτερ από πάνω, μόνο ισορροπία θα φέρει στο look. Προσωπικά το φοράω πολύ συχνά και δύσκολα θα το αποχωριστώ την άνοιξη. 

Αν σε πείσαμε, δες την gallery που ακολουθεί και δες τα ασημί must-have της άνοιξης.

40 φωτογραφίες από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι (που ΔΕΝ θα δεις αλλού).