40 φωτογραφίες από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι (που δεν θα δεις αλλού)

Statement details και μοναδική αισθητική σημειώσατε Χ
40 φωτογραφίες από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι (που δεν θα δεις αλλού)



Σίγουρα κάπου έχεις ακούσει ή έχεις δει κάποιο catwalk από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Οι γνωστοί και πιο σημαντικοί οίκοι μόδας από την Γαλλία, ετοίμασαν τις collection για το επόμενο φθινόπωρο και χειμώνα και τις παρουσίασαν με ξεχωριστά concept και ιδιαίτερη αισθητική που η αλήθεια είναι ότι αγαπάμε αρκετά.

Εμείς σαν fashion freaks ψάξαμε, είδαμε για αρκετή ώρα φανταστικές φωτογραφίες και στιγμιότυπα και διαλέξαμε αυτές που θα σε εντυπωσιάσουν και θα δεις παραπάνω από 1 και 2 φορές.

Tι είδαμε:

Πάνω στην πασαρέλα ο Karl Lagerfeld και ο οίκος Chanel έκανε το θαύμα του και ναι είδαμε ένα διαστημόπλοιο να στέκεται αγέρωχο γύρω από τα μοντέλα (what;). Ο οίκος Dior από την άλλη μας εξέπληξε, μιας και τον είδαμε πιο dark και μυστήριο από ποτέ. Το ροζ χρώμα που επίλεξε η Nina Ricci σε όλη την collection, μας έκανε το ονειρευτούμε και το φανταστούμε πάνω μας. Η πάντα ανατρεπτική Vivienne Westwood δεν θα μπορούσε να μην περπατήσει στο δικό της catwalk όπως και ο John Galliano και τα μοντέλα του, τα οποία έκαναν  την διαφορά με το extreme μακιγιάζ τους.

Όπως φάνηκε, ο επόμενος χειμώνας θα είναι πολύ ενδιαφέρον όσον αφορά τις τάσεις που θα δούμε και θα δοκιμάσουμε. Όσο περνάει ο καιρός, το υπερβολικό στοιχείο γίνεται minimal στα μάτια μας (μάλλον το συνηθίζουμε πια) και το αναζητούμε όλο και περισσότερο.

Φωτογραφίες: Reuters

Στην gallery που ακολουθεί, δες 40 φωτογραφίες κατευθείαν από το μακρινό και μαγικό Παρίσι!

Ποια είναι τα 10 fashion items που πρέπει να επιλέξεις φέτος την άνοιξη!