Μάθε από τώρα τις νέες τάσεις στα μαγιό (και όμως δεν είναι νωρίς)

Η Calzedonia φέτος προτείνει να κάνουμε ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο
Μάθε από τώρα τις νέες τάσεις στα μαγιό (και όμως δεν είναι νωρίς)



H Calzedonia oραματίζεται το καλοκαίρι ως ένα διεθνές Road Trip μεταξύ πολιτισμών και τάσεων. Υπερβαίνοντας τις αποστάσεις, ως γνήσιο χωνευτήρι του στυλ εμπνέεται από λεπτομέρειες και χρώματα που έρχονται από μακρινές χώρες: την Αφρική, το Μεξικό και την Ιαπωνία.

Μαγιό πολύχρωμα και κεντημένα με όμορφα details όπως πέρλες, απλίκες και πέτρες. Αυτό το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να πάτε διακοπές για να δείτε νέα αξιοθέατα, απλά μπείτε στον κόσμο της Calzedonia.

Oι νέες τάσεις:

KALEIDOSCOPIC TROPIC

Maxi florals σε εκπληκτικά χρώματα, τροπικά φρούτα και φλούο φυτά ανθίζουν στα μαγιό, δημιουργώντας κόσμους με δυνατό παλμό, cool φυλλώδη μοτίβα με ζωηρές αποχρώσεις. Όλα τα στυλ μπικίνι ενισχύονται με παγιέτες και κεντήματα.

COPACABANA

Η Calzedonia αποτίει φόρο τιμής στο Rio de Janeiro, επανερμηνεύοντας τα floral prints σε retro mood και αναδημιουργώντας τον αυθεντικό, αβίαστα κομψό αισθησιασμό σε πολύχρωμα vintage style μπικίνι με prints.

RIVIERA

 

 

H Calzedonia εμπνέεται από την ιταλική Ριβιέρα και συλλαμβάνει εκ νέου το La Dolce Vita πνεύμα των ‘60s που συνδέθηκε με αμμώδεις παραλίες και ρομαντικές αμαξάδες. Prints ή ζακάρ υφές με αποχρώσεις του κόκκινου, λευκού και iconic μπλε που κάνουν τα κομμάτια ακόμα πιο must have.

SHINING WAVES

H Calzedonia προσεγγίζει με δημιουργική ματιά το metallic trend στα μαγιό, προσδίδοντας μία θηλυκή διάσταση με εκπληκτικά details και λαμέ τελειώματα όπως είδαμε και στα catwalks. Xρυσαφί, μπρονζέ, χάλκινες και gunmetal αποχρώσεις υπογραμμίζουν την sparkling κομψότητα στο beachwear look.

Δες περισσότερα στην σελίδα της Calzedonia εδώ!

 

 

.