Fur play: Φόρεσε γούνα (προλαβαίνεις ακόμα)

Από το πρωί έως το βράδυ, θα γίνει το αγαπημένο σου κομμάτι
Fur play: Φόρεσε γούνα (προλαβαίνεις ακόμα)



Με το κρύο να είναι ακόμα αισθητό, προλαβαίνεις ακόμα να επενδύσεις στο απόλυτο πανωφόρι του χειμώνα και δοκίμασε οτιδήποτε έχει επάνω γούνα. Με οικολογική πάντα συνείδηση, διάλεξε το σχέδιο και τα χρώματα που σου ταιριάζουν και δες το στιλ σου να αλλάζει σε μια στιγμή.

Τόσο στα καταστήματα όσο και στα αγαπημένα e-shop, θα βρεις oversized γούνες και αμάνικα γούνινα γιλέκα. Θα εντυπωσιαστείς σίγουρα από τα έντονα χρώμα αλλά και τις μονοχρωμίες. Η γούνα σαν υλικό είναι σέξι, κομψή και statement. Βγες από τα προσωπικά σου όρια και δοκίμασε κάτι καινούργιο. Ακόμα και εσύ θα εκπλαγείς από το πόσο θα την αγαπήσεις!

More info please:

- C for color: Ανάλογα με την διάθεση και το προσωπικό σου στιλ, διάλεξε μια γούνα με πολλά χρώματα ή και όχι. Το μαύρο σίγουρα θα αποδειχτεί μια κλασική λύση που με τα χρόνια σίγουρα θα καταλάβεις την αξία του.

- Your way: Από το πρωί έως το βράδυ, στο γραφείο και στην έξοδο σου, η γούνα θα σε ζεστάνει και κυρίως θα δώσει μια pop πινελιά στο ντύσιμο σου.

How to wear:

- Κάνε την διαφορά και επέλεξε μια χρωματιστή statement γούνα. Και γιατί όχι όλο το look να μην είναι pop και χαρούμενο. Παίξε με τα αξεσουάρ και δώσε άλλο αέρα στο στιλ σου!

- Το περίφημο layering γίνεται ακόμα ενδιαφέρον αν δοκιμάσεις μια γούνα. Για παράδειγμα πάνω από το jacket φόρεσε ένα γούνινο jacket και άστο να ξεχωρίσει.

- Αν πάλι η oversized γούνα σου φαίνεται υπερβολική, επίλεξε ένα αμάνικο γούνινο γιλέκο. Είναι εντυπωσιακό και ταιριάζει σε κάθε casual look.

Στην gallery που ακολουθεί, δες ποιες γούνες και jacket πρέπει να δοκιμάσεις και γιατι να αποκτήσεις! 

Style inspiration: Γίνε πριγκίπισσα για μια μέρα (μπορείς)!