Style inspiration: Γίνε πριγκίπισσα για μια μέρα

Πραγματικά δεν έχεις να ζηλέψει τίποτα από την Kate Middleton (παρά μόνο την τύχη της)
Style inspiration: Γίνε πριγκίπισσα για μια μέρα



Δεν λέω, ωραίο το σπορ και το cool ντύσιμο, αλλά κάποιες φορές δεν είναι κακό να θυμόμαστε την γυναικεία πλευρά μας. Και όχι απλά την γυναικεία αλλά και την πριγκιπική (που λίγο - πολύ όλες κρύβουμε μέσα μας από μικρές). Όσον αφορά το στιλ σου λοιπόν, κάποια μέρα της εβδομάδας ντύσου αλλιώς, πιο κομψά, πριγκιπικές πινελιές και δες τον εαυτό σου με άλλο μάτι. Το αξίζεις, δεν νομίζεις;

Πολυτελή υφάσματα, ιδιαίτερα κοσμήματα και αξεσουάρ που με την statement πινελιά τους ξεχωρίζουν από την πρώτη ματιά, είναι εκείνα που πρέπει να επιλέξεις και στην συνέχεια να κάνεις δικά σου. Χρώματα όπως το ανοιχτό ροζ, το baby blue, το χρυσό και φυσικά το επιβλητικό μαύρο 

- Pink baby:  Το ροζ χρώμα δεν πρέπει να λείπει από το μοντέρνο πριγκιπικό ντύσιμο σου. Προτίμησε τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του και διάλεξε υφάσματα καλής ποιότητας που θα το αναδείξουν με τον ιδανικό τρόπο.

- Bling bling: Ολοκλήρωσε το look σου με τα σωστά κοσμήματα και αξεσουάρ. Χρυσά, ασημένια και μπρονζέ, ανάλογα την περίσταση φόρεσε εκείνα που σε εκφράζουν. 

Extra tip: Τα κομψά γυαλιά ηλίου δεν θα πρέπει να λείπουν από το outfit σου. Θα σου προσφέρουν μυστήριο και extra κομψότητα!

Φωτογραφίες άρθρου: Reuters - Oscar de la Renta.

Στην gallery που ακολουθεί, δες όλα τα must have για να νιώσεις σαν μια πριγκίπισσα.

extra: Απόκτησε υγιή και λαμπερά με έξυπνες κινήσεις και σωστά προϊόντα!