Μαύρες μπότες! Αυτές που ταιριάζουν με τα πάντα

Kαι σε όλες τις γυναίκες
 Μαύρες μπότες! Αυτές που ταιριάζουν με τα πάντα



Μαύρο! Το κλασικό χρώμα που ντύνει τα χειμωνιάτικα παπούτσια και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Ankle μποτάκια, over-the-knee μπότες αλλά και flat, θα μπουν αμέσως στην wish list σου, με κύριο ''συστατικό'' το μαύρο χρώμα. Με λίγα λόγια ταιριάζει με τα πάντα, δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το αγαπά, άρα ποιος ο λόγος να μην αρχίσεις από σήμερα την έρευνα για το τέλειο μποτάκι ή μπότα.

(More info please)

- Statement for ever: Όσο πιο ιδιαίτερο είναι το μαύρο μποτάκι, τόσο το καλύτερο. Επίλεξε ιδιαίτερα διακοσμητικά και τρουκς και κάνε κάθε βήμα σου διαφορετικό και στιλάτο.

- Over the ‘’heels’’: Ανάλογα την καθημερινότητα σου και τις υποχρεώσεις σου, φόρεσε είτε flat μποτάκια είτε μπότες με ψηλό τακούνι. Η επιλογή δική σου!

Από το πρωί έως το βράδυ, στο γραφείο δηλαδή μέχρι και την έξοδο σου, τα μαύρα μποτάκια θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση όσον αφορά τι παπούτσια πρέπει να επιλέξεις.

Στην gallery που ακολουθεί, check όλα εκείνα τα μαύρα μποτάκια (ή και μπότες) που τα πόδια σου ανυπομονούν να φορέσουν. Too die for, δηλαδή!

Bomber jacket! To εναλλακτικό, το άνετο jacket της σεζόν!