Leather all over! 15 δερμάτινα items που πρέπει να βάλεις στην ντουλάπα σου

Φούστες, παλτό και παντελόνια είναι μέσα στις επιλογές σου
Leather all over! 15 δερμάτινα items που πρέπει να βάλεις στην ντουλάπα σου



Το δερμάτινο ύφασμα, αποτελεί την πιο rock και stylish επιλογή μας. Από παπούτσια και τσάντες, μέχρι jackets και παντελόνια. Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί, αν μπορούμε να ταιριάξουμε δέρμα με δέρμα, τις περισσότερες φορές διστάζουμε και το θεωρούμε υπερβολικό. Αν όμως κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς, με τα σωστά προϊόντα, τότε σίγουρα δεν θα αποτύχεις! Άλλωστε, το συγκεκριμένο trend το είδαμε αρκετές φορές στα φετινά catwalks αλλά και σε street styles. Για αυτό ήρθε και η δική σου σειρά, για φέτος τον χειμώνα, το δερμάτινο να γίνει το αγαπημένο σου.Φούστες, παντελόνια φορέματα, και jackets είναι στα must σου. Κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά και σίγουρα θα βρεις αρκετά leather items. Βρες τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα και ξεκίνα τους συνδυασμούς!

Η δερμάτινη φούστα για παράδειγμα, συνδυάζεται άνετα με ένα δερμάτινο jacket, το δέρμα δίνει κάτι πιο ιδιαίτερο στο look σου, κάτι  rock και edgy! Είναι στα must μας για φέτος τον χειμώνα. Για πρωί αλλά και για βράδυ, ανάλογα με το πώς θα το συνδυάσεις, από εντυπωσιακό γίνεται καθημερινό και το αντίθετο! Αυτό που θα διαφέρει είναι τα παπούτσια!

Ακόμα μια αγαπημένη και sexy επιλογή είναι το δερμάτινο φόρεμα, κατάλληλο για βραδινή έξοδο, αλλά και για καθημερινή με το καλσόν και ένα ζευγάρι sneakers να παίρνουν θέση. Αν όμως το επιλέξεις σε βραδινή σου έξοδο, τότε το σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσεις… Μην κολλάς στα χρώματα, και μην περιορίζεσαι στο κλασσικό μαύρο, το μπορντό, γκρι και οι γήινες αποχρώσεις φέτος αποτελούν τάση! Για αυτό μην το φοβηθείς…

Για να σε βοηθήσουμε παραπάνω, φτιάξαμε μια gallery με items, που το κοινό στοιχείο τους είναι το δέρμα!