Denim rules! Oι 4 τοπ τάσεις στα jeans φέτος

Εσύ, ποια θα ακολουθήσεις;
 Denim rules! Oι 4 τοπ τάσεις στα jeans φέτος



Η ερωτική σχέση που έχουμε οι γυναίκες με το denim θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί διαχρονική, σταθερή και το σημαντικότερο άνετη. Αυτό το φθινόπωρο αυτή η σχέση θα γίνει ακόμα πιο συναρπαστική αφού οι νέες τάσεις θα δώσουν τον απαραίτητο φρέσκο αέρα με τελικό αποτέλεσμα να δούμε το τζιν με άλλο μάτι.

Μάθε τις 4 τοπ τάσεις.

1. Jacket – Παλτό:

 Το πανωφόρι σου οφείλει να ιδιαίτερο, εντυπωσιακό και το σημαντικότερο να συνδυάζει το casual με το πολυτελές στοιχείο. Όταν αυτά τα 2 συνδυάζονται, τότε μόνο μικρά fashion θαύματα μπορούν να δημιουργηθούν.

2. Παντελόνια:

Δώσε αρκετή σημασία στις διχρωμίες και στα 90’s διακοσμητικά. Φέτος βάλε ως προσωπικό σου στοίχημα να μην φορέσεις καμία μέρα βαρετό τζιν παντελόνι. 

3. Φορέματα:

Η θηλυκότητα έχει να κάνει με το τι εκπέμπεις και όχι με το τι φοράς. Ένα denim φόρεμα, σε ότι σχέδιο εσύ επιθυμείς θα κάνει κάθε εμφάνιση σου διαφορετική και σίγουρα θα σου δώσει την κινητήριο δύναμη να προσθέσεις τις απαραίτητες θηλυκές πινελιές.

4. Αξεσουάρ:

Ώρα να επιλέξεις κάτι μη συνηθισμένο και προβλεπόμενο. Πες ναι στα αξεσουάρ ντυμένα με denim και άλλαξε το στιλ σου με μια κίνηση!

 

Get the look: Όταν η Alexa Chung κάνει την υπερβολή, ΤΑΣΗ!